Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Muotipoliisi arvioi festariasut.

Täydellinen kesämies ja värien sekamelskaa – Seiskan muotipoliisi ruotii julkkisten festarityylin!

Lukuisat kotimaiset julkkikset ovat esitelleet kesätyyliään festareilla ja muissa tapahtumissa kuluvan suven aikana. Seiskan muotipoliisi katsastaa suomalaisten tähtien kesäfestareiden väriloistoa.

Kesätyyliä parhaimmillaan!

Kyösti Mäkimattila

Vuoden 2013 tangokuningas Kyösti Mäkimattila kuvattiin Tangomarkkinoilla tyylikkäässä kesäasussa. Vaalean pellava-asun täydentävät tyyliin sopivat kengät ja olkalaukku. Kyösti näyttää asussaan samaan aikaan sekä tyylikkäältä että rennolta. Tässäpä täydellinen kesämies!

Arvosana: 10-

Lue myös: Laulaja Kyösti Mäkimattila laittoi korkin kiinni: Kahdeksan vuotta raittiina!

Syksyiset sävyt ihastuttavat!

Silla Pöyry

Tangolaulukilpailun finalisti Silla Pöyry pukeutui syksyisiin sävyihin. Korkeakauluksisen paidan kuviointi korostaa rintamusta ja luo mielenkiintoisen kontrastin ruutuhousuihin. Mustista kengistä pilkottavat valkoiset nilkkasukat häiritsevät kokonaisuutta.

Arvosana: 7

Lue myös: 18-vuotias Silla Pöyry on finaalin kuopus ja jännittää kovasti: Laatta on lentänyt ennen lavalle nousemista!

Värien sekamelskaa!

Benjamin Peltonen

Laulaja ja sometähti Benjamin Peltosen festarityylistä ei väriä puutu. Räikeän kirjavat housut ovat saaneet seurakseen värikkäät lenkkarit ja tumman takin. Lopputulos on todellinen sekamelska. Asussa tosin kelpaa juhlia, sillä siinä eivät pienet likatahrat näy.

Arvosana: 5

Lue myös: Nipisteli Benjamin Peltosta! Sara Siepin kimppuun käyneen Martina Aitolehden käytös ihmetytti Ruisrockissa – ”En tunne häntä laisinkaan!”

Huomio kiinnittyy housuihin!

Arja Koriseva

Vuoden 1989 tangokuningatar Arja Koriseva edusti leveälahkeisissa kukkahousuissa ja tyyliin sopivassa pitkähihaisessa paidassa Tangomarkkinoilla. Asu on hieman levoton, ja huomio kiinnittyy liikaa housuihin. Paita olisi yksivärisenä sopinut värikkäiden housujen kanssa paremmin.

Arvosana: 8-

Lue myös: Arja Koriseva selvisi hirvikolarista – ei pelkää auton rattiin hyppäämistä: Olen ajanut työni takia 2 miljoonaa kilometriä!

Kokonaisuus ei imartele!

Teemu Packalen

Vapaaottelija Teemu Packalén oli varustautunut Ruisrockin epävakaaseen säähän Karl Kanin farkkuhupparilla ja tiukoilla, vaaleanruskeilla samettihousuilla. Tyyliin kuuluivat myös musta poolopaita ja maiharikengät. Kokonaisuus ei imartele urheilijan timmiä vartaloa parhaalla mahdollisella tavalla.

Arvosana: 5+

Lue myös: Eevi Teittinen ja Teemu Packalén bilettivät Ruisrockissa - paljastavat Seiskalle perhehaaveensa!

Takuuvarma festariasu!

Emilia Seppänen

Vuoden 2016 Miss Suomi-kisoista tuttu Emilia Seppänen luotti rennon tyylikkääseen farkkuasuun Ruisrockissa. Farkkuihin on yhdistetty vyötäröltä solmittu rock-henkinen t-paita, mustat nilkkurit, Guccin laukku ja aurinkolasit. Tässä perinteinen festariasu, joka toimii aina!

Arvosana: 9-

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Kirsi Pöllänen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!