Uutiset
Katso kuvat!

Täydellinen kesämies ja värien sekamelskaa – Seiskan muotipoliisi ruotii julkkisten festarityylin!

28.07.2019 20:13

Lukuisat kotimaiset julkkikset ovat esitelleet kesätyyliään festareilla ja muissa tapahtumissa kuluvan suven aikana. Seiskan muotipoliisi katsastaa suomalaisten tähtien kesäfestareiden väriloistoa.

Kesätyyliä parhaimmillaan!

Kyösti Mäkimattila

Vuoden 2013 tangokuningas Kyösti Mäkimattila kuvattiin Tangomarkkinoilla tyylikkäässä kesäasussa. Vaalean pellava-asun täydentävät tyyliin sopivat kengät ja olkalaukku. Kyösti näyttää asussaan samaan aikaan sekä tyylikkäältä että rennolta. Tässäpä täydellinen kesämies!

Arvosana: 10-

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Syksyiset sävyt ihastuttavat!

Silla Pöyry

Tangolaulukilpailun finalisti Silla Pöyry pukeutui syksyisiin sävyihin. Korkeakauluksisen paidan kuviointi korostaa rintamusta ja luo mielenkiintoisen kontrastin ruutuhousuihin. Mustista kengistä pilkottavat valkoiset nilkkasukat häiritsevät kokonaisuutta.

Arvosana: 7

Värien sekamelskaa!

Benjamin Peltonen

Laulaja ja sometähti Benjamin Peltosen festarityylistä ei väriä puutu. Räikeän kirjavat housut ovat saaneet seurakseen värikkäät lenkkarit ja tumman takin. Lopputulos on todellinen sekamelska. Asussa tosin kelpaa juhlia, sillä siinä eivät pienet likatahrat näy.

Arvosana: 5

Huomio kiinnittyy housuihin!

Arja Koriseva

Vuoden 1989 tangokuningatar Arja Koriseva edusti leveälahkeisissa kukkahousuissa ja tyyliin sopivassa pitkähihaisessa paidassa Tangomarkkinoilla. Asu on hieman levoton, ja huomio kiinnittyy liikaa housuihin. Paita olisi yksivärisenä sopinut värikkäiden housujen kanssa paremmin.

Arvosana: 8-

Kokonaisuus ei imartele!

Teemu Packalen

Vapaaottelija Teemu Packalén oli varustautunut Ruisrockin epävakaaseen säähän Karl Kanin farkkuhupparilla ja tiukoilla, vaaleanruskeilla samettihousuilla. Tyyliin kuuluivat myös musta poolopaita ja maiharikengät. Kokonaisuus ei imartele urheilijan timmiä vartaloa parhaalla mahdollisella tavalla.

Arvosana: 5+

Takuuvarma festariasu!

Emilia Seppänen

Vuoden 2016 Miss Suomi-kisoista tuttu Emilia Seppänen luotti rennon tyylikkääseen farkkuasuun Ruisrockissa. Farkkuihin on yhdistetty vyötäröltä solmittu rock-henkinen t-paita, mustat nilkkurit, Guccin laukku ja aurinkolasit. Tässä perinteinen festariasu, joka toimii aina!

Arvosana: 9-

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!