fbq
Hllwd
25.07.2018 16:11
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press & youtube
madonna
Supermalli muhinoi eroottisella videolla Madonnan kanssa lähes 30 vuotta sitten – paljastaa nyt karun totuuden videon teosta: "Hän käytti minua hyväksi!"
Hllwd
25.07.2018 16:11
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press & youtube

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna on uransa aikana aiheuttanut yhden jos toisenkin kohun pelkästään olemalla avoimesti seksuaalinen ihminen. Vuonna 1990 Madonna julkaisi musiikkivideon kappaleelle Justify My Love

Siinä Madonna touhuilee hotellihuoneessa muun muassa ex-supermalli Amanda Cazaletin kanssa. Pari suutelee intohimoisesti sängyllä ja koskettelee toisiaan. Video on erittäin eroottinen ja ilmestyttyään se aiheutti kohun 90-luvun alussa. 

Nyt Amanda on avautunut The Sun -lehdelle videon taustoista. Nainen kertoo, että hänestä tuli Madonnalle pakkomielle. 

- Silloin ajattelin, että hänen tekemänsä asiat ovat ihan hyväksyttäviä. Nykyään niitä pidettäisiin vainoamisena ja ahdisteluna hyvin epäsopivina. 

- Vielä tuolloin en laittanut Madonnan käytöstä pahakseni. Nyt kun ajattelen asiaa, niin ymmärrän että silloinen pomoni käytti minua hyväkseni. 

Lue lisää: Madonnan alkoholistiveli asui 7 vuotta siltojen alla – poptähti järjesti uuden kohdin erikoisparantolasta: Anthony, 61, saa juoda nyt niin paljon kuin haluaa!

Rakkauskirjeitä ja kielisuudelmia

Madonna palkkasi Amandan Justify My Loven musiikkivideolle Jean Paul Gaultierin muotinäytöksestä. Kolmen päivän työstä Amandalle maksettiin 5 500 puntaa.

Videolla nähdään helliä suudelmia, jotka myös kehittyvät intohimoisiksi kielisuudelmiksi. Amanda kertoo The Sunin haastattelussa, ettei niistä sovittu ennen kuvauksia. 

Madonna tai hänen edustajansa eivät ole kommentoineet Amandan väitteitä toistaiseksi millään tavalla. 

Lue myös: Oho, tässä poseeraa Madonna täysin alasti 18-vuotiaana: kaikki paljaana - ennennäkemättömät kuvat!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »