Melanie C

Spice Girls -tähti pahasta syömishäiriöstään: Vain luoja tietää, miten selvisin hengissä!

04.10.2017 18:41

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Melanie C muisteli uransa huippuvuosia järkyttyneenä.

Melanie muistetaan Spice Girlsin urheilullisena jäsenenä, jonka lempinimi oli Sporty Spice. Laulaja on edelleen urheilullinen, ja hän vaalii terveellisiä elintapoja. Yhtyeen suosion huipulla urheilullisuus ja hyvässä kunnossa pysyminen ajoivat Melanien siihen pisteeseen, että hän sairastui syömishäiriöön.

− Vain luoja tietää, miten selviydyin kaikesta hengissä. Sitä kesti pari vuotta. Olin syömiseni suhteen niin tarkka, että pahimmassa vaiheessa söin ainoastaan hedelmiä ja kasviksia. Siihen päälle vielä kaikki se työmäärä, joka meillä yhtyeenä oli, Melanie muistelee In Conversation With -ohjelmassa.

Melanie jojoili painonsa kanssa sairastuttuaan masennukseen vuosituhannen vaihteessa. Media lyttäsi aluksi liian laihan Melanien, ja häntä alettiin kutsua pullukka-Spiceksi. Laulajan mukaan hänellä on nykyään terveellinen suhde ruokaan.

Tunsi syyllisyyttä menestyksestään

Melanie tienasi kymmeniä miljoonia pelkästään Spice Girls -aikanaan. Hän on myös luonut menestyksessään uran sooloartistina.

Laulaja kertoo poteneensa syyllisyyttä menestyksestään ja rikkaudestaan. Hän kasvoi perheessä, jonka taloudellinen tilanne oli huono, ja perhe eli kädestä suuhun.

− Olin Spice Girlsin menestyksen aikaan niin kovin nuori, ja taloudelliset asiat ovat iso vastuu. Kyse ei ole pelkästään rahasta. Kyse on siitä tunteesta, että olet vastuussa niin monen muun elämästä ja taloudellisesta tilanteesta. Sen ikäisenä yrittää pitää huolta itsestään.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!