fbq
Hllwd
29.05.2019 22:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Mel B
Spice Girls -tähti avautui aviohelvetistään - halusi tappaa itsensä, mies eristi läheisistä ja uhkasi vuotaa seksinauhan julki!
Hllwd
29.05.2019 22:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Mel B kertoi elämästään toimittaja Piers Morganin isännöimässä Life Stories -ohjelmassa. Laulaja kertoi elämänsä raskaista vuosista, jotka alkoivat hänen avioiduttuaan tuottaja Stephen Belafonten kanssa vuonna 2007. Pian häiden jälkeen Mel katkaisi kaikki välinsä perheeseensä ja ystäviinsä. Mel ei tavannut perheenjäseniään tai ystäviään kuuteen vuoteen.

Lopulta alkoholin ja huumeiden täyttämä avioliitto ajoi laulajan siihen pisteeseen, että hän yritti itsemurhaa.

- Sain tarpeekseni täysin teennäisestä elämästäni. Elämäni oli ihanaa, kun olin töissä, koska silloin Stephen ei päässyt luokseni. Ajattelin, mihin oikein menen, jos en palaa Stepehenin luokse illalla. Olin täysin hajalla, eikä minulla ollut kuin yksi vaihtoehto. Otin satoja pillereitä. Minä todella yritin tappaa itseni, Mel kertoi ohjelmassa.

Lue myös: Spice Girls -tähden ex-mies hakee lähestymiskieltoa – pelkää henkensä puolesta: Hän on henkisesti epävakaa!

Tytär raivostui

Hän kirjoitti itsemurhaviestin ennen pillereiden ottamista. Mel halusi lastensa asuvan äitinsä Andrea Brownin luona. Laulaja alkoi katua itsemurhapäätöstään viimeisen pillerin jälkeen, ja hänet kiidätettiin vatsahuuhteluun sairaalaan. Melin vanhin lapsi Phoenix, 19, kävi katsomassa äitiään sairaalassa.

- Hän kysyi, miksi halusin jättää heidät – jättää heidät Stephenille. Phoenix oli todella raivoissaan minulle. Silloin lupasin hänelle jättäväni Stephenin.

Itsemurhayritys vaurioitti Melin maksaa ja munuaisia.

- Itsemurhayritys oli avunhuutoni. Toivoin jonkun näkevän sen ja auttavan minua.

Lue myös: Ex-mies kuvasi seksihurjasteluja salaa – Spice Girls -tähti sekavasta elämästään: Heräsin pissan ja ulosteen peitossa!

"Stephen uhkasi vuotaa seksivideomme"

Mel kertoi poukkoilleensa avioliiton ja eron välillä useaan otteeseen. Laulaja päätti hakea avioeroa vuonna 2017.

- Sen jälkeen uhkailu alkoi. Stephen uhkasi vuotaa seksivideomme ja tuhota urani. Hän uhkasi kertoa kaikille alkoholista ja huumeista. Se oli järkyttävää. Haluan kertoa ihmisille kaikesta tästä. Haluan, että koulussa opetetaan tunnistamaan merkkejä väkivaltaisesta suhteesta – aivan kuten nuorille opetetaan seksiin liittyviä asioita.

Stephen Belafonte on kiistänyt kaikki häneen liittyvät asiat.