Hyppää pääsisältöön
Mel B

Spice Girls -tähden rahahelvetti oletettua pahempi katastrofi – miljoonien rahakato!

Spice Girls -yhtyeestä tutun Mel B:n taloudellisesta katastrofista on saatu uusia, synkempiä tietoja.

Mel B:n ja Stephen Belafonten avioero aiheutti laulajalle sydänsurun lisäksi taloudellisen ahdingon. Mel toimitti Los Angelesin käräjäoikeuteen listan, jossa hän oli eritellyt vuoden 2017 kulujaan.

Listan perusteella laulaja on elänyt yli varojensa.

Lue myös: Spice Girls -tähden ex-mies hakee lähestymiskieltoa – pelkää henkensä puolesta: Hän on henkisesti epävakaa!

Puolitoista miljoonaa asianajajalle

Käräjäoikeuden papereiden mukaan Melin suurin kuluerä oli asianajajan palkkaaminen. Hänelle kertyi asianajajakuluja huimat 1,5 miljoonaa euroa. Laulaja maksoi Stephenille elatusapumaksuja ja oikeudenkäyntikuluja yhteensä 400 000 euroa.

Kaikkiaan Melin tuloista ja menoista muodostui yhteensä 3,5 miljoonaa. Virallisten papereiden mukaan hänen tulonsa olivat hieman alle 277 000, joista 250 000 tuli Eddie Murphyn maksamista elatusapumaksuista. Melillä ja Eddiellä on 11-vuotias tytär Angel Iris.

Miljoonien tappiot

Melin taloudellinen tilanne on huomattavasti oletettua huonompi. Oikeuden papereista selviää, että hänen menonsa olivat 12-kertaiset hänen tuloihinsa verrattuna. Toisin sanoen Melin talous on miinuksella yli kolme miljoonaa euroa.

Laulajan ja hänen ex-miehensä kuuden miljoonan Hollywood-koti on myytävänä, mutta se ei helpota Melin tilannetta juuri lainkaan. Spaissari-tähdellä ja Stephenillä on talosta yli kolmen miljoonan euron velka maksettavanaan, joten heille jäisi parhaassa tapauksessa käteen noin kolme miljoonaa. Lisäksi ex-pariskunnalla on yli puolen miljoonan euron verovelat maksettavanaan.

Lue myös: Spice Girls -supertähden rahahelvetti syvenee – verovelkaa yli 500 000 euroa: "Taloudellinen tilanteeni on äärimmäisen huono!"

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!