Hyppää pääsisältöön
Mel B

Spice Girls -supertähden rahahelvetti syvenee – verovelkaa yli 500 000 euroa: "Taloudellinen tilanteeni on äärimmäisen huono!"

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Mel B elää pahassa taloudellisessa ahdingossa.

Tietojen mukaan Mel ja hänen ex-aviomiehensä Stephen Belafonte ovat jättäneet veronsa maksamatta. Oikeuden asiakirjojen mukaan heiltä peritään verovelkoja yli puolen miljoonan euron edestä. Ex-pari ei ole maksanut verojaan kahteen vuoteen.

Asiakirjojen mukaan Mel ei pääse nauttimaan America’s Got Talent -ohjelmasta saamistaan palkkioista, sillä kertyneitä verovelkoja peritään suoraan hänen palkastaan.

Tietojen mukaan Mel on suorastaan anellut muuta perintäkeinoa, sillä suosittu kykyjenetsintäohjelma on hänen ainoa tulonlähteensä tällä hetkellä.

− Minulla ei ole rahaa maksaa velkojani. Taloudellinen tilanteeni on tällä hetkellä äärimmäisen huono, koska minulla ja Stephenillä on niin paljon verovelkaa, emmekä ole pystyneet maksamaan niitä, Mel kertoi asiakirjojen mukaan.

Lue myös: Spice Girls -tähden ex-mies hakee lähestymiskieltoa – pelkää henkensä puolesta: Hän on henkisesti epävakaa!

Melin mukaan hänen jatkonsa America’s Got Talent -ohjelmassa on vaakalaudalla, mikä aiheuttaa lisää taloudellista stressiä.

− Sopimukseni kestää lokakuun loppuun asti. En tiedä, pyydetäänkö minua mukaan ohjelmaan sen jälkeen.

Verovelkojen lisäksi Melin taloudellista ahdinkoa pahentavat hänen ja Stephenin riitaisan avioeron oikeudenkäyntikulut ja ex-miehen vaatimat elatusmaksut.

Rukoilee Spice Girlsin paluuta

Mel ansaitsi olemattomiin hiipuneen omaisuutensa 90-luvun puolivälistä 2000-luvun alkuun, kun hän lauloi Spice Girls -yhtyeessä. Ikonisen tyttöbändin on huhuttu suunnittelevan paluuta, ja se olisi Melille enemmän kuin lottovoitto. Huhujen mukaan Spice Girlsin jäsenille on tarjottu jopa kymmenien miljoonien eurojen palkkiota, mikäli he suuntaavat uudelle kiertueelle.

Mel on toitottanut julkisuudessa jatkuvasti, että yhtye tekee paluun, mutta toistaiseksi ainakin Victoria Beckham ja Melanie C ovat kumonneet huhut. Fanit epäilevätkin Melin yrittävän puskea paluuta hinnalla millä hyvänsä, sillä laulajan taloudellinen tilanne on katastrofaalinen. 

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!