Shannen Doherty kuntoilee syöpähoidoista huolimatta: Pusken myrkyt ulos kehostani!

Hllwd | 07.10.2016 19:25

Syöpää sairastava näyttelijä Shannen Doherty ei anna sairauden pysäyttää itseään.

Näyttelijä käy läpi rankkoja hoitoja selättääkseen vakavan sairautensa. Kemoterapiasta ja sen tuomista sivuoireista huolimatta Shannen haluaa pitää itsensä aktiivisena. Näyttelijä urheilee mahdollisimman paljon pitääkseen itsensä liikkeellä ja mielensä virkeänä.

- Uskon liikkumisen auttavan parantumisprosessissa. Se ei ole aina helppoa, ja joskus en pysty liikkumaan kemoterapian jälkeisenä päivänä. Yritän silti pitääkseni verenkiertoni vilkkaana ja puskeakseni myrkyt ulos kehostani kuntoilun avulla. Joinain päivinä urheilu on helppoa, joinain päivinä itsensä pakottamista. Tärkeintä on kuitenkin liikkua. Tämä on minkä tahansa sairauden kanssa. Tietysti ensin pitää keskustella siitä lääkärin kanssa, Shannen kirjoitti Instagramiinsa.

 

Vahvempia kuin koskaan

Shannen kiittää aviomiestään Kurt Iswarienkoa tämän antamasta tuesta. Näyttelijä osallistui Instagramissa Love Your Spouse -haasteeseen, jossa pitää lisätä kuva itsestään ja kumppanistaan joka päivä viikon ajan.

 

 

- Rakastan puolisoani joka päivä, se ei ole haastavaa. Haastavaa oli valita kuvia, joita lisätä välittääkseni sen rakkauden teille kaikille. Rakastan hääkuviamme ja kuvia, joissa minulla on hiukset ja kulmakarvat, mutta suosikkikuviani ovat kuvat meistä nyt. Nykyhetki on haasteemme. On haastavaa rakastaa surun, sairauden epävakaan tulevaisuuden keskellä. On vaikea tuntea olonsa seksikkääksi ja kauniiksi kemoterapian aikana. Silloin on vaikea antaa toisen rakastaa sinua. Voin kuvitella mieheni kohdanneen haasteita tänä aikana kanssani, mutta tässä me olemme... vahvempina kuin koskaan, Shannen kirjoitti kuvan yhteyteen.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!