fbq
Hllwd
07.02.2021 19:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press ja Paramount Pictures
Harrison Ford ja Chris Pratt
Seuraajasta villejä huhuja! Harrison Ford sanoo olevansa ainoa oikea Indiana Jones – siirtyykö ruoska ja hattu Jurassic World -tähdelle?
Hllwd
07.02.2021 19:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press ja Paramount Pictures

Hollywoodin huippunäyttelijä Harrison Ford, 78, elää perin toiminnantäyteistä elämää myös elokuvaroolien ulkopuolella.

Viime viikolla elokuvatähti harppoi losangelesilaisen lähiön katuja, kun hän suuntasi autolleen tennisharjoituksista. Mustiin verryttelyvaatteisiin pukeutunut filmikonkari kantoi kainalossaan myös valtavaa mailalaukkua.

Lue lisää: Indiana Jones tekee paluun! Harrison Ford, 78, treenaa huippukuntoon – kuvat!

Kuvaukset edessä

Ulkolajien parissa viihtyvä Harrison sai hiljattain koronarokotteen, jota hänen kerrottiin jonottaneen yli kaksi tuntia. Terveenä pysyminen on nyt näyttelijälle erityisen tärkeää, sillä hän tähdittää tulevaa Indiana Jones -elokuvaa. Kuvaukset on määrä aloittaa keväällä, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Viimeksi Harrison hyppeli Indiana Jonesin saappaissa vuonna 2008 elokuvassa Kristallikallon valtakunta.
Viimeksi Harrison hyppeli Indiana Jonesin saappaissa vuonna 2008 elokuvassa Kristallikallon valtakunta.

 

Viidennen osan oli alun perin määrä ilmestyä jo vuonna 2019, mutta pandemia on piinannut projektin etenemistä. Toistaiseksi julkaisupäivä häämöttää ensi vuoden heinäkuussa.

Aiemmin ohjaajana ollut Steven Spielberg väistyy, ja hänen paikkansa ottaa James Mangold. Harrison on kertonut, että haluaa tulevan elokuvan olevan kaikista paras Indiana Jones -elokuva.

Lue myös: Harrison Ford, 78, paparazzattiin lentokentällä Calista Flockhartin, 55, kanssa - tältä pari näyttää nykyisin!

Huhuja jatkajasta

Maailmalla kiertää villejä huhuja, kuka mahdollisesti jatkaisi Indianan roolissa Harrisonin jälkeen. Seuraajaksi on povattu näyttelijä Chris Prattia, mutta varmaa tietoa asiasta ei ole.

Chris Pratt tunnetaan muun muassa Jurassic World -elokuvasta.
Chris Pratt tunnetaan muun muassa Jurassic World -elokuvasta.

 

Harrison on itse sanonut olevansa ainoa oikea Indiana Jones, ja hänen mukaansa hahmo kuolee näyttelijänsä mukana.

Star Warsin Han Solonakin tunnettu Harrison ei toistaiseksi ole jäämässä eläkkeelle, sillä hänellä on myös erään dokumenttisarjan kuvaukset edessään.

Elokuvalegendalla on viisi lasta, joista kaikki ovat jo aikuisia. Kolmesti naimisissa olleen Harrisonin nykyinen vaimo on Calista Flockhart, jonka kanssa hän avioitui vuonna 2010.