fbqScream-tähti Neve Campbell, 44, katosi julkisuudesta vuosiksi – tähdittää uutta Hollywood-jättileffaa: tältä hän näyttää nyt! | Seiska
Katso kuvat!
Neve Campbell

Scream-tähti Neve Campbell, 44, katosi julkisuudesta vuosiksi – tähdittää uutta Hollywood-jättileffaa: tältä hän näyttää nyt!

Hllwd | 13.07.2018 10:41

Näyttelijä Neve Campbell, 44, kyllästyi Hollywoodiin ja muutti Isoon-Britanniaan.

Kanadalainen Neve Cambell nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen näyteltyään Julia Salingeria Viiden juttu -sarjassa vuosina 1994-2000. Hänet tunnetaan parhaiten Scream-kauhuelokuvista, joissa Neve näytteli naispääosaa Sidney Prescottia. Scream-elokuvat tuottivat pelkästään lipputuloilla yli 600 000 euroa.

Neve Campbell
Neve Campbell ensimmäisessä Scream-elokuvassa vuonna 1996.

 

Katosi julkisuudesta

Neve katosi julkisuudesta vuonna 2011 julkaistun Scream 4 -elokuvan jälkeen. Hän teki yhden pienen budjetin elokuvan muutama vuosi myöhemmin, mutta Hollywood ei kiinnostanut häntä enää.

Neve muutti Isoon-Britanniaan vuonna 2005, ja hän on asunut siellä suurimman osan ajastaan. Hän seurustelee näyttelijä JJ Feildin kanssa, ja heillä on kaksi lasta, 6-vuotias poika Caspian ja hiljattain adoptoitu poika Raynor.

Lue myös: Scream-elokuvien kaunotar paljasti salatun perheuutisen - adoptoi poikavauvan: Olemme täysin rakastuneita häneen!

− Kaikki julkisuus iski minuun parikymppisenä, ja se tuntui hieman ylitsevuotavalta. Suosio oli hienoa, ja olen kiitollinen siitä. Hollywood-tarjosi minulle asioita, joita en halunnut: pelkkiä kauhuelokuvarooleja ja huonoja romanttisia komedioita. Halusin jotain muuta, joten muutin Lontooseen. Siellä sain olla täysin tunnistamaton, mikä tuntui ihanalta, Neve kertoi The Late Show with Stephen Colbert -ohjelmassa.

Neve Campbell
Neve Campbell Good morning America -ohjelman kuvauksissa heinäkuussa 2018.

 

Palasi Hollywoodiin rytinällä

Vaikka Neve on viettänyt hiljaiseloa isoista Hollywood-elokuvista, on hän näytellyt lukuisissa tv-sarjoissa, muun muassa Greyn anatomiassa, Mad Menissä ja House of Cardsissa. Nyt Neve tekee paluun valkokankaille, sillä hän näyttelee Dwayne ”The Rock” Johnstonin rinnalla uudessa Skyscraper-toimintatrillerissä.

Tänään perjantaina Suomen-ensi-iltansa saavan Skyscraperin uskotaan olevan kesän kovin hitti. Elokuvan budjetti oli noin 125 miljoonaa dollaria.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!