Katso kuva!
Neve Campbell ja JJ Field

Scream-elokuvien kaunotar paljasti salatun perheuutisen - adoptoi poikavauvan: Olemme täysin rakastuneita häneen!

03.07.2018 13:03

Scream-elokuvista parhaiten tunnetun näyttelijä Neve Campbellin perhe kasvoi poikavauvalla.

Neve paljasti iloisen perheuutisen Instagram-tilillään. Näyttelijän julkaisemassa kuvassa hän nauttii herkästä perhehetkestä yhdessä miesystävänsä JJ Feildin, parin 6-vuotiaan pojan Caspianin ja perheen uusimman jäsenen Raynorin kanssa.

Lue myös: Identtiset kaksoset löysivät toisensa 33 vuoden jälkeen: "Testin mukaan sinä saatat olla siskoni" - koskettava video!

− Tämä on ollut salaisuus tähän asti, koska halusimme JJ:n kanssa odottaa niin kauan, kunnes kaikki oli virallista, mutta adoptoimme kauniin poikavauvan viisi kuukautta sitten. Hänen nimensä on Raynor, ja olemme täysin rakastuneita häneen, Neve kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Näyttelijä välitti kirjoituksessaan viestin Raynorin biologisille vanhemmille.

− Olemme niin kiitollisia tästä kauniista valosta, joka tuli elämäämme, ja me olemme kiitollisia Raynorin biologisille vanhemmille tästä uskomattomasta lahjasta. Tämä kuva otettiin hetki sen jälkeen, kun adoptiostamme tuli virallista eilen.

 

Kiireinen kesä edessä

Nevelle alkanut kesä on ollut kiireinen työrintamalla. Hän markkinoi ensi viikolla ensi-iltansa saavaa Skyscraper-elokuvaa yhdessä Dwyane ”The Rock” Johnsonin kanssa.

Neve lensi Japaniin vain pari päivää perheuutisensa paljastamisen jälkeen.

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!