Oho
Katso videot!

Identtiset kaksoset löysivät toisensa 33 vuoden jälkeen: "Testin mukaan sinä saatat olla siskoni" - koskettava video!

15.04.2018 14:02

Amanda Dunford ja Katey Bennett ovat identtiset kaksoset. He eivät kuitenkaan tienneet asiasta, ennen kuin 33-vuotiaina.

Etelä-Koreassa syntyneet Amanda ja Katey erotettiin pian syntymänsä jälkeen ja heidät adoptoitiin eri amerikkalaisiin perheisiin. Kun Amanda oli 7- tai 8-vuotias, hänen adoptioäitinsä paljasti, että hänellä oli myös sisko. Kun Amanda meni myöhemmällä iällä DNA-testiin 23andMe-yrityksen kautta, hän toivoi löytävänsä kauan kateissa olleen sisarensa. Aluksi niin ei käynyt. Katey ei edes tiennyt Amandan olemassaolosta. Neljä vuotta Amandan DNA-testin jälkeen, myös Katey päätti teettää testin. Hän sanoi alkaneensa tuntea, että hänellä saattaisi olla sisar. Uskomatonta kyllä, Katey sai kuulla, että arkistosta löytyi toinen DNA-näyte, joka oli 100-prosenttisesti sama kuin hänen. Eräänä iltana Amanda sai Kateyltä sähköpostin.

– Testin mukaan sinä saatat olla siskoni, viestissä luki.

Kaksikko alkoi puhua keskenään. Heidän ensimmäinen puhelunsa kesti yhdeksän tuntia. He huomasivat nopeasti, että heillä oli paljon yhteistä. He molemmat olivat huonoja algebrassa, molemmat läpäissivät ajokokeensa vasta toisella kerralla ja he molemmat olivat tunnettuja siitä, että he ahmivat ruokansa nopeasti. Lopulta kaksoset, joista toinen asuu Kaliforniassa ja toinen Virginiassa, tapasi toisensa kasvotusten.

– Oli vaikea käsittää, että elin 33 vuotta tietämättä, että minulla oli sisarus, puhumattakaan identtisestä kaksosesta, sanoo Katey.

– Oli outo tunne, kun tapasin hänet ja halasin häntä ensimmäisen kerran. Tuntui siltä, kuin olisin halannut itseäni. Uskomatonta kyllä, välillämme oli heti vahva side.

Nyt siskoksilla on erittäin läheinen suhde.

– Olemme erittäin läheisiä ja puhumme melkein joka päivä, vaikka vain tekstiviestien kautta, Katey vakuuttaa.

Lähde: Women's Health

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!