Hllwd
Katso kuvat!

Säväyttävä Helen Hunt upeissa bikinikuvissa – tulikuuma näyttelijäkaunotar saa sydämen roihuamaan!

11.07.2020 13:36

Upea näyttelijäkaunotar Helen Hunt, 57, näyttää uusissa bikinikuvissa niin kuumalta, että hän sytyttää leimahtavan roihun katsojan sydämeen. Hänen kauneuttaan korostaa vain entisestään kostean ihon pinnalta auringonvalossa loistelevat meriveden pisarat. ihme etteivät ne ole haihtuneet höyryksi tämän ihanuuden tuottamasta lämmöstä. 

Mittavan uran elokuva-alalla luonut Helen päätti pulahtaa meressä sihisevän kuuman Kalifornian auringon alla. Maineikkaan Malibun rannoilla paparazzit kuvasivat upean näyttelijättären nauttimassa viileästä vedestä paahtavassa lämmössä. Hän polski hymyilevänä kirkkaan sinisessä rantavedessä. 

Lue myös: Viisikymppinen Helen Hunt - Vau mikä kroppa!

Helen hunt uimassa

Helen hunt uimassa 2

Helen hunt uimassa 3

Helen hunt uimassa 4

Lahjakas näyttelijä

Näyttelijättären osaamista on arvostettu suuresti elokuva-alalla. Siitä kertovat Helenin saamat useat kunnianosoitukset alansa maineikkaissa palkintogaaloissa. Hän on saanut parhaan tv-näyttelijän Golden Globe -palkinnon kolme kertaa. Helen on palkittu neljästi Emmy-pystillä uskomattomasta pääroolista komediasarjassa.  Lisäksi hän on voittanut parhaan näyttelijättären Oscar-palkinnon vuonna 1997. 

Lue myös: Oscar-gaala siityy huhtikuulle - juhitaanko elokuva-alan supertapahtumaa tällä kertaa virtuaalisena?

Ehdokkuuksia hän on ollut ehdolla parhaan naissivuosan kategoriassa arvostetussa Oscar-gaalassa vuonna 2012. Helen on ollut mukana Oscareissa palkitussa elokuvassa Cast Away – Tuuliajolla vuodelta 2000. Hän oli myös pääroolissa vuoden 1996 Twister -katastrofidraamassa, joka voitti kunnioitettavan brittiläisen BAFTA-gaalan pystin.

Helen Hunt Emmy-palkittuna
Helen Hunt poseeraa ensimmäisen Emmy-pystinsä kanssa vuonna 1996. 
Helen hunt oscar ja Jack Nicholson
Helen Hunt ja Jack Nicholson voittamiensa Oscar-palkintojen kanssa. He saivat ne rooleistaan Elämä on ihanaa -elokuvasta vuonna 1998.
Helen hunt ja golden globe
Helen Hunt vuonna 1994 pitelemässä Golden Globe -pystiään.

Hulluna sinuun 

Helen nousi maailman kartalle suositulla Hulluna sinuun -komediasarjalla, jossa hän esitti toista pääosaa. Se kertoi New Yorkissa asuvan avioparin elämän hullunkurisista kommelluksista. Ohjelmassa kaunottaren rinnalla nähtiin näyttelijä Paul Reiser, 64, koko sarjan 162 jakson aikana. He huvittivat maailmaa Jamie ja Paul Buchmanin -hahmoina lähes koko 1990-luvun ajan. 

Lue myös: Testaa tietosi Frendit-sarjasta! Kuka päähahmoista ei koskaan ole humalassa? Mikä on Rossin ensimmäisen vaimon etunimi? 

Sarja voitti neljä Golden Globe -palkintoa sekä 32 muuta palkinto. Alkuperäisen ohjelman viimeinen jakso nähtiin vuonna 1999 kahdeksan tuotantokauden jälkeen. Sitä yritettiin herättää uudelleen eloon 20 vuotta myöhemmin, kun vuonna 2019 Helen ja Paul palasivat roolihahmojensa pariin saman nimisessä sarjassa. Se sai kuitenkin ristiriitaisen vastaanoton, koska osa faneista oli iloisia ohjelman paluusta. Toiset taas hermostuivat siitä, kun se muutti sarjan aikaisemmin luotua tarinaa vuodelta 1999. 

Hänen hahmonsa myös vieraili muutamassa supersuositun Frendit -sarjan jaksoissa. Samankaltaisia lyhyitä vilahdusmaisia cameo-rooleja teki Lisa Kudrow, 56, Pheobe-hahmonsa kaksoissisko Ursula Buffayn -roolissa Hulluna sinuun -ohjelmassa. 

Paul Risner ja Helen hunt 1990.
Paul Reiser ja Helen Hunt 1990 -luvulla Hulluna sinuun sarjan promokuvauksissa koirien ympäröiminä. 
Paul reiser ja helen hunt
Helen Hunt ja Paul Reiser vuonna 2019 Hulluna sinuun -sarjan uudelleenjulkistustilaisuudessa. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!