fbq
Hllwd
29.10.2020 16:55
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
nicole ja brad
Salamaero! Brad Pitt erosi mallikaunottaresta lyhyen seurustelun jälkeen - tapaili naimisissa olevaa naista
Hllwd
29.10.2020 16:55
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Näyttelijäkomistus Brad Pitt, 56, on eronnut saksalaismalli Nicole Poturalskista, 27. Page Six -julkaisun lähteiden mukaan suhde on täysin taputeltu, eikä kyseessä ollut ikinä kovin vakavaa seurustelua. Lähteen mukaan ero on tapahtunut jo jonkin aikaa sitten. 

Lue lisää: Oho, Brad Pitt, 56, iski kaikessa hiljaisuudessa 27-vuotiaan saksalaismallin! Lensi kauniin Nicolen kanssa lemmenlomalle - kuvat!

Brad ja Nicole nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä, kun he viettivät yhdessä romanttista lomaa Etelä-Ranskassa elokuun lopussa. Näyttelijäkomistusta ei tuntunut häiritsevän, että Nicole on todellisuudessa varattu nainen. 

Mallikaunotar on ollut koko seurustelun ajan naimisissa saksalaisen bisnesmiehen Roland Maryn kanssa. Nicolen mukaan avioparilla on avoin suhde naimisiinmenosta huolimatta. Roland ja Nicole voivat tapailla vapaasti muita ihmisiä, joten suhde Bradin kanssa ei välttämättä ollut suuri yllätys. 

Lue myös: Oho! Brad Pitt vieraili Angelina Jolien ökyhuvilalla ilman lakimiehiä – eroriidat hellittävät?! 

Seurustelusuhde tosin ei alkanut yhteisellä lomalla, sillä heidän tapailustaan oli tullut vihjeitä jo pidempään Nicolen Instagramissa. Hän oli julkaissut useita kuvia kuukausien ajan ennen elokuuta, missä hän käyttää sanoja ”rakkaus” ja ”parempi puoliskoni”. 

American actor Brad Pitt's rumoured girlfriend Nicole Poturalski spotted at the world premiere of the movie Jim Button and the Wild 13 in Berlin.
Nicole Wild 13-elokuvan ensi-illassa Berliinissä. 

Ryppyjä rakkaudessa

Bradin aikaisempi liitto näyttelijäkaunotar Angelina Jolien, 45, kanssa loppui 2016.  Avioerosta tuli kuitenkin virallinen vasta vuonna 2019. 

Lue myös: Rakkautta karanteenissa? Näyttelijä Brad Pitt hengailee tyttöystäväksi epäillyn Alia Shawkatin kanssa - Katso paparazzikuvat!

He kiistelevät yhä lastensa huoltajuudesta oikeudessa, koska Angelina ei suostu yhteishuoltajuuteen. Heillä on yhteensä kuusi lasta. Kiista koskee heidän viittä lastaan Paxia, 16, Zaharaa, 15, Shilohia, 14, sekä 12-vuotiaita kaksosia Knoxia ja Vivienneä. Kuudes lapsi Maddox, 19, on riidan ulkopuolella, koska hän on jo täysi-ikäinen. 

Brad Pitt (bester Nebendarsteller in "Once Upon a Time in Hollywood") beim Photocall der Preisträger bei der Oscar Verleihung 2020 / 92nd Annual Academy Awards im Dolby Theatre im Hollywood & Highland Center in Los Angeles
Brad Pitt helmikuussa 2020 voittamansa Oscar-palkintonsa kanssa. 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »