fbq
Hllwd
20.10.2019 13:46
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press ja Warner Bros. Pictures
Bradley Cooper raitistui.
Raitistunut Bradley Cooper tunnustaa: Suunnittelin itsemurhaa!
Hllwd
20.10.2019 13:46
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press ja Warner Bros. Pictures

Näyttelijä-ohjaaja Bradley Cooperin, 44, A Star is Born -esikoisohjausta moitittiin siitä, ettei Bradleyn roolisuoritus alkoholisoituneena renttuna osunut aivan nappiin.

Tosiasiassa näyttelijä tietää tarkkaan, millaisia tuntoja viinasta irti pääseminen vaatii retkahduksineen kaikkineen. Takana on kostea nuoruus.

– Lopetin juomisen kokonaan 29-vuotiaana. Jos olisin jatkanut, olisin sabotoinut täysin sekä oman että rakkaitteni elämän, Bradley kertoi alkuvuodesta GQ-lehdessä.

Vaikka Bradleylle tuli avoero Oscar-gaalan jälkeen, sekään ei ollut hänelle tekosyy palata ryyppäämään.
Vaikka Bradleylle tuli avoero Oscar-gaalan jälkeen, sekään ei ollut hänelle tekosyy palata ryyppäämään.

 

Lue myös: Huh! Näyttelijästä eronnut huippumalli Irina Shayk kiusoittelee faneja hekumallisilla kuvilla: En ole valmis uuteen suhteeseen!

Jalkaleikkaus pelasti

Bradley on kertonut avoimesti kamppailuistaan huumeiden, alkoholismin ja masennuksen kanssa. Hän toivoo esimerkillään kannustavansa muitakin pääsemään eroon riippuvuudestaan.

– Alkoholi vaikutti käytännöllisesti katsoen kaikkeen tekemiseeni. Oli paskapuhetta väittää itselleen ja muille, että juominen on hallinnassa, koska pääsee aamuisin työmaalle. Viina hallitsee sielläkin elämää, kun miettii, koska pääsee taas juomaan.

Yllättävä käänne elämässä koitti kotisohvalla. Bradley oli yksistään toipumassa jalkaleikkauksesta, johon oli joutunut ryyppyreissun seurauksena.

– Tajusin siinä maatessani, etten enää nauti intohimojeni toteuttamisesta ja rakastamani työn tekemisestä. Minusta oli tullut edesvastuuton. En piitannut edes läheisteni huolesta.

Kun Bradley näytteli ensimmäisessä Kauhea kankkunen -leffassa, hän oli ollut jo viisi vuotta raittiina.
Kun Bradley näytteli ensimmäisessä Kauhea kankkunen -leffassa, hän oli ollut jo viisi vuotta raittiina.

 

Lue myös: Fanit unelmoivat Lady Gagan ja Bradley Cooperin romanssista - psykologi selittää!

Kestin isän kuoleman

Näyttelijä vakuuttaa kohtalontovereilleen, että moni asia kääntyy paremmaksi, kun jättää juomaputket. Depressiokin katoaa, kun aivokemiat palautuvat normaaleiksi.

– Olin pitkään masentunut isäni sairastuttua. Hän kuoli kahdeksan vuotta sitten, mutta kestin tilanteen ilman viinaa ja pystyin olemaan hänen vierellään loppuun saakka. Juoppona olisin keksinyt tekosyitä vältelläkseni jäähyväisiä.

Lue myös: Tällainen seksipommi on nyt vapailla markkinoilla – Irina Shayk ja Bradley Cooper erosivat!

Bradley kertoo olevansa nykyisin henkisesti läsnä tilanteessa kuin tilanteessa. Ajatukset eivät enää harhaile yhden ainoan asian ympärillä addiktion takia.

– Jos en olisi lopettanut, olisin varmasti jo tehnyt suunnittelemani itsemurhan ja hypännyt alas parvekkeelta, Bradley tunnusti GQ:ssa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »