Katso videot!

Fanit unelmoivat Lady Gagan ja Bradley Cooperin romanssista - psykologi selittää!

26.02.2019 19:01

A Star Is Born -elokuvaa tähdittävät Lady Gaga ja Bradley Cooper esiintyivät yhdessä tämän vuoden Oscareissa. He istuivat lähekkäin ja tuijottivat toisiaan syvälle silmiin laulaessaan parhaan alkuperäisen kappaleen palkinnon voittanutta Shallow-biisiä.

KATSO MYÖS: ENSIMMÄISEN OSCAR-PYSTINSÄ VOITTANUT LADY GAGA HURMASI PUNAISELLA MATOLLA! TÄSSÄ OVAT OSCAR-GAALAN KOHUTUIMMAT ASUT - KATSO UPEA KUVAGALLERIA!

Kaksikon huikea kemia puhutti sosiaalisessa mediassa, ja vaikka Cooperin tyttöystävä ja hänen lapsensa äiti, malli Irina Shayk, seurasi esitystä yleisöstä, moni fani toivoi, että esitys olisi päättynyt suudelmaan.

Projisoivat katsojien omia unelmia

Miksi fanit haluavat, että elokuvassa rakastavaisia esittävä pari päätyisi yhteen myös tosielämässä?

– Kyse ei ole siitä, että ihmiset pitäisivät peukkuja Cooperin ja Gagan puolesta. Kyse on heistä itsestään, selittää psykologi Andrea Goeglein Cosmopolitan-lehdessä:

– He projisoivat pariin omia unelmiaan siitä, mitä heidän omista elämistään saattaa puuttua. Gaga-Cooper -dynamiikka vain muistuttaa meille, miltä kemia näyttää ja moni hauskuuttaa itseään rakentamalla siitä päässään jotakin syvempää.

Jotkut fanit toivoivat jopa kissatappelua Gagan ja Shaykin välille. Tohtori Goegleinin mukaan mielikuvituksellinen kolmiodraama tuo fantasiaan lisää jännitystä. Oscareissa Shayk ja Gaga kuitenkin istuivat vierekkäin. Cooper on kertonut aiemmissa haastatteluissa, että hän ja Gaga ovat hyviä ystäviä, jotka harjoittelivat laulamista monesti kodissa, jonka mies jakaa Shaykin kanssa. Vaikuttaakin siltä, että kolmiodraaman ainekset ovat tuulesta temmattuja. Lisäksi, #MeToo-liikkeen aikakaudella fantasia, jossa naiset kilpailevat saman miehen rakkaudesta, tuntuu vanhanaikaiselta.

– Tällainen ei ole ok, painottaa naisten oikeuksien puolesta puhuva Natalie Elisha Gold:

– Meidän ei pitäisi kannustaa narratiivia, jossa naiset kilpailevat keskenään miehen takia.

Lähde: Cosmopolitan

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!