Raiskauksesta epäilty jalkapallotähti Neymar iskee takaisin: julkaisi Whatsapin seksiviestit – flirttailua ja yläosattomia valokuvia!

Hllwd | 03.06.2019 07:55

Brasilialainen jalkapalloilija Neymar nousi viikonloppuna otsikoihin aivan muista syistä kuin urheilusuorituksistaan. Miehestä tehtiin nimittäin rikosilmoitus 15. toukokuuta. 

Rikosilmoitus tehtiin Brasiliassa, jossa nainen oli kertonut viranomaisille joutuneensa raiskatuksi Ranskassa. Naisen mukaan Neymar olisi lennättänyt hänet Pariisiin, jossa he olivat tavanneet luksushotellissa. Tapaamiseen saapui nimettömäksi jääneen naisen mukaan humaltunut Neymar. Väitteiden mukaan ilta kuitenkin kärjistyi pahimmalla mahdollisella tavalla. 

Useiden lehtitietojen mukaan Neymar olisi käyttänyt väkivaltaa harrastaakseen seksiä kyseisen naisen kanssa ilman tämän suostumusta. Sao Paolon viranomaiset eivät ole vahvistaneet väkivaltaan liittyviä yksityiskohtia. 

Neymarin isä, joka on myös poikansa agentti, on kiistänyt kaikki syytteet. 

-Väitteet eivät pidä paikkaansa. Neymar ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen. Hän on joutunut kiristyksen uhriksi ja olemme jo antaneet todisteet viranomaisille. 

Instagram post by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr * Jun 2, 2019 at 2:44am UTC

4.4m Likes, 130 Comments - 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on Instagram

Eilen sunnuntaina Neymar päätti näyttää yli 119 miljoonalle Instagram-seuraajalleen hänen ja tuntemattoman naisen välisen Whatsapp-viestiketjun. Neymar poisti videon noin kello 07.45 maanantaiaamuna. 

Flirttailevan lisäksi nainen lähetti Neymarille myös valokuvia. Videolla näkyvät valokuvat sisältävät lähes poikkeuksetta paljasta pintaa. Joukossa on myös täysin yläosattomia valokuvia. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!