fbq
Hllwd
29.11.2017 16:55
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: REX FEATURES
Catherine_thumb
Prinssi William Suomessa - Catherine edustaa toisaalla: Raskausmaha näkyy jo - kuva!
Hllwd
29.11.2017 16:55
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: REX FEATURES

Prinssi William saapui keskiviikkona (29.11.) Helsinkiin kahden päivän valtiovierailulle. Williamin vaimo Catherine ei päässyt mukaan edustustehtäviin, vaan kaunotar vieraili lontoolaisessa peruskoulussa hyväntekeväisyyskampanjan merkeissä.

Lue lisää:JUURI NYT: PRINSSI WILLIAM SAAPUI YKSITYISKONEELLA SUOMEEN - KUVAT LENTOKENTÄLTÄ!

Kensingtonin palatsi julkaisi syyskuussa prinssin ja herttuattaren saavan perheenlisäystä. Vauvan sukupuoli ei ole vielä tiedossa, mutta lehtitietojen mukaan laskettuaika on huhtikuussa. Catherinella ja Williamilla on entuudestaan kaksi lasta, prinssi George, 3, ja prinsessa Charlotte, 2.

Lue lisää:PRINSSI WILLIAM VIERAILEE HELSINGISSÄ: TÄÄLLÄ VOIT BONGATA PRINSSIN – KATSO OHJELMA!

Catherine

Catherinen raskausmaha erottui selvästi hänen vieraillessaan peruskoulussa.

Lue lisää: EUROOPAN HOVEISSA KIIVAS VAUVABUUMI – MYÖS TANSKAN PRINSESSA RASKAANA?!

Herttuatar oli edustamassa RHS-kampanjaa, jonka tarkoituksena on opettaa lapsille puutarhanhoitoa. Se edistää lasten fyysistä ja henkistä hyvinvointia. 

Lue lisää:PRINSSI WILLIAM JA CATHERINE RIKKOVAT TOISTUVASTI HOVIN ELINTÄRKEÄÄ SÄÄNTÖÄ - SÄÄNNÖN RIKKOMISESTA VOI SEURATA JÄRKYTTÄVÄ KATASTROFI!

catherine

Prinssi William ja presidentti Sauli Niinistö kohtasivat tänään kello kahden jälkeen Presidentinlinnan edustalla Helsingissä.

Niinistön puoliso Jenni Haukio on Catherinen tavoin raskaana. Presidenttiparin esikoisen on tarkoitus syntyä vuoden 2018 helmikuussa.