Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat hulppean häälahjan.

Prinssi Harryn ja Meghanin salattu häälahja kuningatar Elisabetilta paljastui: hulvattoman hulppea ökyhuvila – kuva!

Ison-Britannian kuningatar Elisabet, 92, halusi muistaa prinssi Harrya, 33, ja herttuatar Meghania, 36, harvinaisen ylellisellä häälahjalla. Kuningattaren antamaa häälahjaa on pidetty salaisuutena, mutta tieto vuoti julkisuuteen kesän aikana.

Kuningatar lahjoitti vastavihitylle pariskunnalle Windsorissa sijaitsevan Adelaide-huvilan, jonne pariskunnan huhutaan myös muuttavan lähiaikoina.

Kuningatar muisti pojanpoikaansa ja tämän vaimoa hulppeasti.
Kuningatar muisti pojanpoikaansa ja tämän vaimoa hulppeasti.

Lue myös: Meghan Marklesta tuli seurattu trenditaituri - Seiskan Muotipoliisi arvioi tuoreen herttuattaren tyylin: Upeaa ja rohkeaa!

Hulppea huvila

Adelaide-huvila sijaitsee lähellä Pyhän Yrjön kappelia, jossa Harry ja Meghan vihittiin toukokuussa. Adelaide sopii mitä mainioimmin kuninkaallisille, sillä sen koristeet ovat perinteikkäitä ja ylellisiä.

Vuonna 1831 rakennetun huvilan korkeaa kattoa koristavat kullatut delfiinit ja 1800-luvun kuninkaallisesta laivasta peräisin oleva köysi. Sisällä komeilee myös marmorista tehty egyptiläistyylinen takka.

Adelaidesta avautuu laakeat näkymät.
Adelaidesta avautuu laakeat näkymät.

Lue myös: Kuningashuone järkyttyi! Meghan Marklen isä paljasti brittihovin salaisuuksia kohuhaastattelussa!

Turvallisuus taattu

Harryn ja Meghanin ei tarvitse huolestua turvallisuudestaan, sillä Adelaide on aidattu ja vartioitu.

Huvilaan on seitsemän eri sisäänkäyntiä, joiden ansiosta talosta pääsee puikahtamaan ulos paparazzienkin huomaamatta.

Lue myös: Vappu Pimiä pääsi kuninkaallisten seurapiiritilaisuuteen: salakuvasi prinssi Harrya ja Meghan Marklea – kuvat!

Toivoivat lahjoituksia

Harry ja Meghan kertoivat ennen häitään, että hyväntekeväisyyslahjoitukset olisivat perinteisiä lahjoja parempi tapa muistaa pariskuntaa.

Kuningatar Elisabet oli henkilökohtaisesti kuitenkin eri mieltä asiasta, ja päätti lahjoittaa pariskunnalle hulppean kodin. Yhtään vaatimattomammin päättäväisyydestään tunnettu kuningatar ei tyytynyt lapsenlastaan muistamaan.


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!