Katso kuvat!

Meghan Marklesta tuli seurattu trenditaituri - Seiskan Muotipoliisi arvioi tuoreen herttuattaren tyylin: Upeaa ja rohkeaa!

Hllwd | 29.07.2018 16:30

Näyttelijä Meghan Markle avioitui toukokuussa prinssi Harryn kanssa. Häiden jälkeen Meghan nimettiin Sussexin herttuattareksi.

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghan Marklen viralliset hääkuvat julkaistiin: kuninkaallinen perhepotretti – katso!

Hauskat taskut!

Meghan Markle.

Meghanin sorja vartalo korostuu Givenchyn vihreässä topissa ja kynähameessa, jotka tekevät oikeutta kauniille herttuattarelle. Nuorekkuutta asuun tuovat kynähameen hauskat taskut. Asu on kerännyt ihastelua myös sosiaalisessa mediassa.

Arvosana: 8

Liian iso juhlamekko!

Meghan Markle.

Meghan pukeutui yli 4 000 euroa maksavaan Oscar De La Rentan suunnittelemaan mekkoon miehensä prinssi Harryn serkun häissä. Valitettavasti luksusmekko ei tee oikeutta sirolle Meghanille, ja muotipoliisit lyttäsivät liian ison sekä huonosti istuvan juhlamekon täysin.

Arvosana: 4

Lue myös: Nämä asut nostivat tunteet pintaan! Ruotsin prinsessa Sofia säväytti upeassa mekossa, Meghan Marklen mekkovalinta ärsytti kansaa – kuvat!

Upeaa ja rohkeaa keltaista, Meghan!

Meghan Markle.

Keltainen kotelomekko korosta tumman herttuattaren piirteitä. Meghan noudattaa kuninkaallista etikettiä käyttämällä sukkiksia, mutta paljastaa poikkeuksellisesti olkapäät. Hänen tiedetään käyttävän liian isoja korkokenkiä välttyäkseen rakoilta.

Arvosana: 9

Hattu hurmasi, asu ei!

Meghan Markle.

Meghan ei saanut muotipoliiseja puolelleen, kun hän oli ensimmäistä kertaa Royal Ascot -laukkakilpailuissa. Valkoinen Givenchyn asu oli joko liian iso tai väärän mallinen, sillä se ei istunut Meghanin päällä ollenkaan. Philip Treacyn päähine oli kuitenkin nappivalinta.

Arvosana: 6

Lue myös: Hollywoodin seksipommista prinssi Harryn herttuatarvaimoksi - tällainen on Meghan Marklen tyyli! Katso kuvagalleria!

Täydellinen kisakatsomoasu!

Meghan Markle

Ralph Laurenin raitapaitaan sonnustautunut herttuatar hurmasi trendikkäällä pukeutumisellaan Wimbledonin tennisturnauksessa. Meghan pukeutui urheilutapahtumaan rennommin kuin hänet yleensä nähdään. Täyden kympin suoritus!

Arvosana: 10

Kuin harmaa varpunen

Meghan Markle

Meghan ei halunnut olla väripilkku, kun hän lähti kuningatar Elisabethin kanssa ensimmäistä kertaa kahdestaan edustustilaisuuteen. Herttuatar oli kuin harmaa varpunen luonnonvalkoisessa, mummomaisessa asussa. Valinta oli trendikäs, mutta siltikin hieman tylsä.

Arvosana: 7

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!