Katso kuvat!

Prinsessa Victoria ja Daniel ikuistavat tavallista perhe-elämäänsä valokuviin – katso!

Hllwd | 13.09.2018 18:02

Vuosikymmenten varrella kamerakammoisesta avioparista, Ruotsin prinsessa Victoriasta ja hänen miehestään Danielista on tullut ahkeria tilannekuvaajia.

Aviopari myös mielellään laittaa kuvat näytille koko kansalle, koska tietää yleisön rakastavan seurata heidän perheensä arkistakin jokapäiväistä elämää.

Lue myös: Prinssi Danielin bisnes tekee huonoa tulosta – myi kuntosalin, jossa iski Victorian!

Peruskännykkäkuvia

Kummallekin harrastajakuvaajalle on nostettava hattua siitä, etteivät he syyllisty yltiöpäiseen photoshoppailuun, vaan kuvissa on korkeintaan korjailtu niiden terävyyttä ja valoisuutta. Monet julkut kun poistavat otoksistaan jopa viimeisen näkymättömän ihokarvankin.

Useimmat perhekuvat on otettu kännykällä, mutta Daniel kuvaa myös järjestelmäkameralla.

 

Kuva Estellestä rakkaan poninsa kanssa on kuin piirros satukirjasta.
Kuva Estellestä rakkaan poninsa kanssa on kuin piirros satukirjasta.

 

Lue myös: Prinsessa Estelle juoksi riemuiten kouluun - Victoria-äiti ikuisti esikoisen ensimmäisen eskaripäivän! Katso söpöt kuvat!

Vene- ja mustikkaretkiä

Victoria pysyi perheineen tämän kesän visusti Ruotsin kamaralla, josta he tekivät veneretket Öölannin ja Gotlannin saarille.

 

Oscar touhuaa varusteiden kanssa.
Oscar touhuaa varusteiden kanssa.

 

Lue myös: Prinssi Oscar on kesän suloisin pallopoika - katso riemastuttava kovakooste kuninkaallislasten kesäriennoista!

Lomakuvista selviää, että perhe tosiaan rakastaa syvästi luontoa ja eläimiä. Lisäksi kuvista välittyy, että vaikka Estelle ja Oscar prinsessa ja prinssi ovatkin, he saavat elää tavallisten lasten elämää mustikkametsineen kaikkineen.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Kungahuset.se
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!