fbq
Hllwd
17.08.2018 17:55
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Ruotsin prinssi Oscar
Prinssi Oscar on kesän suloisin pallopoika - katso riemastuttava kovakooste kuninkaallislasten kesäriennoista!
Hllwd
17.08.2018 17:55
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Eurooppalaisten hovien lapset ovat viettäneet riemukkaan kesän.

Osa lapsista on tunnollisesti edustanut lomallakin vanhempiensa rinnalla, kuten Ruotsin kruununprinsessapari Victorian, 41, ja Danielin, 44, lapset, prinsessa Estelle, 6, ja prinssi Oscar, 2.

Totisena ja varautuneena tunnettu Oscar varasti show'n Victoria-äitinsä 41-vuotissyntymäpäivillä Sollidenissa Öölannissa.

Pikkupoika näytti itsestään aivan uuden puolen: vilkkaan ja vallattoman.

Ruotsin prinssi Oscar

Victorian tervehtiessä onnittelijoita ja Estelle-siskon, 6, ottaessa vastaan lahjoja Oscar pinkoi pitkin pihaa lastenhoitaja perässä puuskuttaen.

Ruotsin prinsessa Estelle
Prinssi George, 5, ja prinsessa Charlotte, 3, pääsivät äitinsä, Cambridgen herttuatar Catherinen kanssa seuraamaan isänsä, prinssi Williamin hyväntekeväisyyspoolomatsia. Ottelu ei lapsia kiinnostanut, vaan vapaus juosta ja riehua pitkin pientareita.
Hollannin hallitsijaparin Willem-Alexanderin ja Maximan suloiset tyttäret, prinsessat Amalia, 14, Alexia, 13, ja Ariane, 11, antoivat yleisölle vuosittaisen kesäkuvan kotilinnansa pihassa Wassenaarissa. Äitikin pääsi kuvaan!
Norjan kruununprinssipari Haakon ja Mette-Marit lähti mukaan paikalliseen futiksen ystävyysotteluun. Mukana pelissä olivat luonnollisesti prinsessa Ingrid, 14, ja prinssi Sverre, 12.
Ruotsin hovin pikkuherrat, prinssit Alexander, 2, ja pian vuoden täyttävä Gabriel viettivät rantalomaa kuningasperheen Ranskan-huvilalla Saint-Maximessa. Poikien rantavahteina toimivat vanhemmat, prinssipari Carl Philip ja Sofia.
Prinsessa Annen vävypoika Mike Tindall otti esikoistyttärensä, neljävuotiaan Mian mukaansa golfkentälle. Miasta tuli kesäkuussa Lena-vauvan isosisko.
Belgian hallitsijapari Philippe ja Mathilde vei kesälomalla lapsensa, prinsessat Elisabethin, 16, ja Eleonoren, 10, sekä prinssit Gabrielin, 15, ja Emmanuelin, 12, katsomaan Villersin sisterssiläisluostaria. Valokuvaus vaikutti olevan koko perheen intohimo!
Tanskan hovin neljän sisarusparvi prinssit Christian, 12, ja Vincent, 7, sekä prinsessat Isabella, 11, ja Josephine, 7, keskeytti kesälomansa ja poseerasi medialle vanhempiensa, kruununprinssipari Frederikin ja Maryn kanssa Gråstenissa hovin kesälinnassa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »