fbqPrinsessa Estelle, 8, ahertaa jo edustustöissä: kopioi Victorian pukeutumistyylin – kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Estelle

Prinsessa Estelle, 8, ahertaa jo edustustöissä: kopioi Victorian pukeutumistyylin – kuvat!

Hllwd | 05.12.2020 13:04

Helmikuussa yhdeksän vuotta täyttävä Estelle hurmasi ruotsalaiset heti syntyessään. Samoin teki hänen äitinsä, Ruotsin valtaistuimelle isänsä Kaarle Kustaan jälkeen nouseva Victoria 34 vuotta aiemmin.

Kumpaakin valtaistuimen perijää kuvaillaan luonteiltaan äärimmäisen säntillisiksi ja velvollisuudentuntoisiksi, mikä ei ehkä ole pelkästään hyvä asia.

Lue myös: Prinsessa Estellesta koulutetaan jo kuningatarta – paljonpuhuva kuva!

Molemmat päätyivät julkisuuden valokeilaan ja edustustehtäviin heti lapsena. Julkisuus ei ainakaan vielä näytä olevan pikkuprinsessalle vastenmielistä. Estelle jumaloi äitiään ja ottaa tästä kaikin tavoin esimerkkiä. Hän jopa haluaa pukeutua Vickanin tavoin. Prinsessan lempivaatemerkki on ranskalainen Bonpoint, jonka mekot maksavat halvimmillaankin satasen.

Estellellä ja Vickanilla oli yllään samanväriset klassiset villakangastakit.
Estellellä ja Vickanilla oli yllään samanväriset klassiset villakangastakit.

Lue myös: Unelmien täyttymys! Prinsessa Estellen pitkäaikainen haave toteutui – kuvat!

Käykö kuin Vickanille?

Prinsessa Victoria sairastui anoreksiaan 18-vuotiaana liiallisen uhrautuvuutensa ja miellyttämisenhalunsa takia. Hän ei koskaan päässyt pikkusiskonsa Madeleinen tai veljensä Carl Philipin tavoin nauttimaan vallattomasta bilenuoruudesta.

Kruununprinsessa opiskeli ja samalla edusti ahkerasti, mikä kostautui syömishäiriönä. Lopulta Silvia-äiti ymmärsi ongelman vakavuuden ja lähetti tyttärensä toipumaan vuodeksi USA:han.

Nyt Victorian oma tytär on ajautumassa samanlaiseen elämäntilanteeseen äitiäänkin nuorempana. Estelle jaksaa seisoa hymyillen koleassakin säässä kansalaisten ihailun kohteena, mutta miten käy murrosiän koittaessa?

Pikkuprinsessa oli valinnut tilaisuuteen hevosaiheisen nahkalaukun.
Pikkuprinsessa oli valinnut tilaisuuteen hevosaiheisen nahkalaukun.

Lue myös: Oscar-veli nyrpeissään! Prinsessa Estelle omi perheen Rio-koiran itselleen – kuvat kuninkaallisten lemmikeistä!

Lisää prinsessahommia

Estellen on viime aikoina nähty osallistuvan tapahtumiin ukkinsa Kaarle Kustaan ja äitinsä Victorian rinnalla. Hän on tänä vuonna avannut muun muassa nimeän kantavan kulttuurisäätiön järjestämän veistosnäyttelyn sekä vihkinyt käyttöön tukholmalaisen ylikulkusillan.

Estelle kävi ukkinsa ja äitinsä kanssa avaamassa uuden Slussbroen-sillan lokakuun lopulla Tukholmassa.
Estelle kävi ukkinsa ja äitinsä kanssa avaamassa uuden Slussbroen-sillan lokakuun lopulla Tukholmassa.

Lue myös: Victorian ja Estellen harteille raskas painolasti! Kaarle Kustaa sivuutti tyttärensä mielipiteen jakaessa hovin vastuut ja rahat uusiksi!

Työmäärän lisääntymisessä taustalla on kuninkaan vuoden takainen päätös pienentää hoviaan. Sen ansiosta Madeleine ja Carl Philip perheineen pääsivät pälkähästä, mutta Victorian työmäärä monikertaistui. Nyt myös Estelle ahertaa erilaisissa tilaisuuksissa omasta tahdostaan, eikä äiti osaa sanoa silmäterälleen ei.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!