fbqPaparazzi iski Kanadassa! Kohuherttuatar Meghan etsii uutta kartanokotia – ensimmäiset kuvat Megxitin jälkeen Seiskassa! | Seiska
Meghan kuvattiin Kanadassa.

Paparazzi iski Kanadassa! Kohuherttuatar Meghan etsii uutta kartanokotia – ensimmäiset kuvat Megxitin jälkeen Seiskassa!

Hllwd | 23.01.2020 08:39

Hääpäiväänsä ja prinssi Archien syntymää lukuun ottamatta Sussexin herttuatar Meghan, 38, on saanut sekä briteiltä että isältään ja sisarpuoliltaan pelkkää lokaa niskaansa.

Milloin hän on henkilökuntansa uuvuksiin ajava työnarkomaani, milloin perheensä ja ystävänsä hylännyt itsekäs pyrkyri. Juoruja ja juoruajia on riitttänyt.

Lue myös: Megxit! Prinssi Harryn ja Meghanin sokkipäätös aiheutti kaaoksen brittihovissa: Kaikilla on selkäänpuukotettu olo!

Viime viikolla perheen työntekijät saivat kuulla, ettei Sussexin herttuapari enää tarvitse heidän palveluksiaan, kun prinssi Harry, 35, ilmoitti, ettei aio jatkossa ottaa vastaan valtion avustuksia.

Perhe on elänyt viime viikot Vancouverinsaarella, josta Meghan on lentänyt viikoittain helikopterilla Vancouveriin. Matkan taittaa vartissa. Hänen kerrotaan etsivän kartanotyyppistä omakotitaloa, joka olisi turvallisesti aidattu.

Katso ensimmäiset Magxitin jälkeiset paparazzikuvat herttuattaresta Seiska Klubista!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!