Katso kuva!

Oma koti kullan kallis! Näyttelijäkomistus Zac Efron hylkäsi Hollywoodin - asuu asuntovaunussa Australiassa!

Hllwd | 08.02.2021 11:31

High School Musical -elokuvista kansainväliseksi näyttelijätähdeksi noussut Zac Efron, 33, asuu 140 000 dollarin asuntovaunussa Australian luonnossa. Näyttelijäkomistus myi taannoin hulppean lukaalinsa Los Angelesista, kun hän alkoi viihtyä eteläisellä pallonpuoliskolla enemmän. Näyttelijä on asunut Australiassa lähes vuoden, koska hän on kuvannut Gold-nimistä elokuvaa. 

Nyt näyttäisi siltä, että näyttelijä on täysin omistautunut karavaanarielämäälle, sillä hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan uudesta 116 282 euron kodistaan. 

- Oma koti kullan kallis, Zac kirjoitti.

Lue myös: Näyttelijäkomistus Zac Efron laittoi luksuskotinsa myyntiin: pyytää talosta peräti 4,8 miljoonaa euroa - katso kuvat hulppeasta lukaalista 

Kuvajulkaisussaan Zac seisoo massiivisen asuntovaununsa edessä kuin moderni lehmipoika. Hänen lierihattunsa on vihreä, kuten on näyttelijän vaunukin, joka näkyy taustalla asuinvalmiina. 

Tilaa miehen luksusasuntovaunussa pitäisi olla reilusti, sillä sisällä on leveä sänky, nahkasohva, keittiö ja wc-tilat suihkuineen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Uusi kulta

Zac on viihtynyt pitkään paikallinen tarjoilijakaunotar Vanessa Valladeresin, 25, seurassa. Heidän epäiltiin seurustelevan jo viime vuoden puolella, ja Daily Mailin mukaan kaunotar on vieraillut näyttelijäkomistuksen luona säännöllisesti viime kuukausien aikana.. 

Lue myös: Seksipaljastus! Spice Girls -tähti vietti kuuman lemmenyön Zac Efronin kanssa: Heillä synkkasi hyvin! 

Kuvaustaukojen aikana Zac ja Vanessa ovat asustaneet Byron Bayssa, mistä Zac osti 22 miljoonan tontin viime syyskuussa. Lähteiden mukaan pariskunta on matkustamassa lähiaikoina Dubaihin, koska Zacilla on siellä työasioita. 

Näyttelijä muutti Australiaan viime maaliskuussa, kun hän lähti Yhdysvalloista karkuun koronaviruspandemiaa. Hän tapasi Vanessan viime kesänä, ja heidän romanssinsa ilmeisesti roihahti hyvinkin kuumana, sillä Zacin huhutaan rakentavan heille kotia New South Walesin alueelle Australiassa. 

Zac Efron & Aussie girlfriend Vanessa Valladares enjoy a long lunch together at an organic destination restaurant, near Byron Bay
Zac ja Vanessa Byron Bayssa ravitsevan lounaan jälkeen. 

Lue myös: Huhhuh, Zac Efron riisui Disney-maineensa: mikä Baywatch-hottis! 

zac ja vanessa

Lähde: Daily Mail

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!