fbq
Hllwd
11.12.2020 19:22
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Justin Bieber
Oho, Justin Bieber, 26, julkaisi Hailey-vaimostaan, 24, harvinaisen vähäpukeisen kuvan: puolialaston poseeraus aiheutti tyrmäävän some-reaktion - katso!
Hllwd
11.12.2020 19:22
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Laulajatähti Justin Bieber, 26, yllätti someseuraajansa ja julkaisi mallivaimostaan Hailey Bieberistä, 24, harvinaisen paljastavan kuvan omalla Instagram-tilillään.

Kuva ei ollut mikään arkinen kotiotos, vaan katseet kääntävä ja silmille hypähtävä upea bikiniluonnos, jossa myös taustamaisema hivelöi silmiä.

Kaksikon rakkaus vaikuttaisi leimuavan, sillä tekstiosiossa oli kolme tulipunaista sydäntä.

Lue myös: Justin Bieber ja mallivaimo löysivät syyn paljastella keskellä vuoria - kuvasarja!

Justin Bieberin fanit ottivat kuvan kiitollisina vastaan ja kehuivatkin Haileyta.

- Me rakastamme Haileyta, kirjoitti eräs kuvan yhteyteen.

- NIIN UPEA, ylisti toinen.

- Ihana, kommentoi kolmas.

Lue myös: Poptähdelllä ruusu kaulassa! Justin Bieber otti uuden tatuoinin: katso kuvat!

Osti luksuskämpän

Justin Bieber osti hiljattain massiivisen kartanon maineikkaalta Beverly Hillsin alueelta. 

Hervoton lukaali siirtyi Justinin ja Haileyn omaisuuteen hurjalla 25,8 miljoonalla dollarilla, mikä vastaa euroissa 21,5 miljoonan kauppahintaa. Asunto on alueen viidenneksi kallein vuoden sisällä.

Justinin ostama rakennus on alun perin rakennettu jo 1980-luvulla, mutta kaksikerroksista kartanoa on remontoitu usein vuosien varrella.

Lue myös: Kaksi naista syyttää poptähti Justin Bieberiä raiskauksesta – laulaja kiistää kaiken: Syytökset ovat mahdottomia!

Yli hehtaarin kokoisella tontilla on laulajalla tilaa temmeltää, vaikka tenniskentällä tai uima-altaalla. Mikäli Justinia tai Haileyta ei pallon piekseminen tai polskiminen kiinnosta, löytyy tekemistä 1 022 neliön talostakin.

Sisällä suunnattomassa rakennuksessa on muun muassa oma kuntosali, elokuvateatteri, seitsemän makuuhuonetta, 10 kylpyhuonetta ja kaksi ruokailuhuonetta.

Lue myös: Megatähti osti superkartanon! Justin Bieber maksoi hervottomasta lukaalistaan yli 21 miljoonaa euroa – katso kuvat!

2
3
88
14
116
15
19