Hyppää pääsisältöön
Jamie Lee Curtis

Oho, Jamie Lee Curtis sai "mitättömän" palkkion uudesta Halloween-elokuvasta – silti rahaa sataa kukkaroon takuuvarmasti!

Viikon kuluttua ensi-iltansa saava Halloween on yksi tämän syksyn odotetuimmista elokuvista. Vuoden 1978 kauhuklassikon jatko-osan naispääosassa nähdään Jamie Lee Curtis. Vaikka Jamie on suuri Hollywood-tähti, ei hän saanut uutuuselokuvasta suurta näyttelijänpalkkiota.

− Valehtelisin, jos väittäisin, etten ajattele asian liittyvän rahaan, kun joku soittaa minulle Halloween-elokuvaan liittyen. Sillä tienaisi rahaa, ja jonkun pitäisi maksaa minulle rahaa. Sain suorastaan mitättömän palkkion tästä elokuvasta. Palkkioni oli 14 000 dollaria, Jamie kertoi BUILD Seriesin haastattelussa.

Lue myös: Josephin kertomus lyö Halloween-tähden ällikällä: psykopaatti hyökkäsi kotiin – kauhuelokuvien klassikko pelasti miehen hengen!

Vaikka Jamien näyttelijänpalkkio oli vain 14 000 dollaria, ei hän jää rahattomaksi elokuvan ilmestymisen jälkeen. Hän nimittäin työskenteli elokuvan yhtenä vastaavana tuottajana, ja Jamie saa tietyn prosenttiosuuden Halloweenin lipputuloista.

Koska kauhuklassikon jatko-osa on niin odotettu, tuottaa se varmasti melkoisen summan elokuvateattereissa. Täten Jamie tienaa todennäköisesti useiden miljoonien potin pelkillä lipputuloilla.

Halloween saa Suomen-ensi-iltansa perjantaina 19.10.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!