Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Jamie Lee Curtis

Josephin kertomus lyö Halloween-tähden ällikällä: psykopaatti hyökkäsi kotiin – kauhuelokuvien klassikko pelasti miehen hengen!

Näyttelijä Jamie Lee Curtis koki elämänsä fanikohtaamisen San Diegon Comic-Con-tapahtumassa.

Jamie Lee Curtis markkinoi lokakuussa ensi-iltansa saavaa Halloween-elokuvaa Comic-Con-tapahtumassa viikonloppuna. Suuressa yleisötilaisuudessa fanit pääsivät esittämään kysymyksiä tulevasta Halloween-elokuvasta, mutta paikalle saapunut Joseph halusi vain kiittää näyttelijää henkensä pelastamisesta.

− Halloween-elokuva pelasti henkeni 34 vuotta sitten. Olin tilanteessa, jossa mies riehui ympäri taloa veitsen kanssa, ja hän oli katkaissut puhelinjohdot. Olin paniikissa, ja aivan yllättäen aloin ajattelemaan, mitä Jamie Lee Curtis tekisi. Näin miehen veitsen kanssa toisella puolella taloa, ja juoksin naapuriin. Huusin niin kuin sinä Halloween-elokuvassa, Joseph kertoi kyyneleitään pidätellen.

Naapuri oli hämmentynyt nähdessään Josephin ovensa takana, mukaansa nappaamansa kutomispuikot käsissään, eikä ollut päästää tätä sisälle sen takia.

− Tiivistettynä… Olen täällä tänään siksi, miten sinä esitit Laurie Strodenia. Olen selviytyjä, en uhri. Olet ainoa syy, miksi saavuin Comic-Coniin tänä vuonna.

Lue myös: Scream-tähti Neve Campbell, 44, katosi julkisuudesta vuosiksi – tähdittää uutta Hollywood-jättileffaa: tältä hän näyttää nyt!

 

Jamie Lee häkeltyi

Jamie Lee Curtis ei ollut uskoa kuulemaansa. Hän nousi ylös tuoliltaan ja halusi päästä lähemmäs Josephia. Miestä pyydettiin saapumaan lavan viereen, jossa Jamie Lee otti hänet hellään syleilyyn. Lisäksi näyttelijä antoi miehelle poskisuudelmia.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!