jeff Bridges

”Nyt on p**koja uutisia!” Näyttelijälegenda Jeff Bridgesillä on syöpä

Hllwd | 20.10.2020 09:56

Näyttelijälegenda Jeff Bridges, 70, taistelee syöpää vastaan. Arvostettu näyttelijä paljasti Twitterissä sairastavansa imusolmukesyöpää. Ilmoituksessaan hän lainasi monien rakastamaa roolihahmoaan Big Lebowski -kulttielokuvasta.  

- Kuten the Dude sanoisi, nyt on p**koja uutisia. Minulla on todettu imusolmukesyöpä. Tunnen oloni todella onnekkaaksi tämän diagnoosin jälkeen, koska minua hoitavat erinomaiset lääkärit. Heidän ennusteensa ovat hyviä ja aloitan hoitoni pian, Jeff kertoi.

Hän lupaa kertovansa seuraajilleen ja faneilleen, kuinka hänen hoitonsa sujuu.

- Olen erittäin kiitollinen läheisilleni kaikesta heiltä saamastani rakkaudesta ja tuesta. Kiitos kaikista rukouksista ja toivotuksista.

Pitkä ura

Jeff on pitkän näyttelijäuransa aikana nähty monissa rakastetuissa elokuvissa. Varhaisimpiin Jeffin roolisuorituksiin kuuluu Cal Bakerin rooli vuonna 1969 ikimuistoisessa Lassie-sarjassa. 

Lue myös: Rakkaus kukoistaa! Syöpädiagnoosi lähensi Shannen Dohertyä ja Kurt-rakasta

Parhaiten Jeff kuitenkin tunnetaan kulttiklassikoista, kuten Tron-scifielokuvista. Jeff on näytellyt samaa roolia vuoden 1982 Tron-elokuvassa ja vuoden 2010 Tron: Legacy -leffassa. Hän myös näytteli ensimmäisen Marvel-leffan pahista. Jeff oli siis vuoden 2008 Iron Man -elokuvan Obidaih Stane.

Jeff on ollut seitsemän kertaa ehdolla Oscar-palkintogaalassa. Neljä kertaa hän on ollut ehdolla parhaasta miessivuosasta, kolme kertaa parhaasta pääroolista. Hän voitti vuonna 2010 Oscar-pystin parhaasta pääroolista. Tuolloin hän sai palkintonsa Crazy Heart -draamaelokuvan roolista. 

jeff bridges oscar
Näyttelijälegenda iloitsi saamastaan Oscar-pystistä vuonna 2010.

Lähde: TMZ
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!