Neymaria raiskauksesta syyttävälle Najilalle, 26, syytteet herjauksesta – toinenkin lakimies jätti tyhjän päälle

Hllwd | 13.06.2019 19:31

Jalkapalloilja Neymar Junioria väkivaltaisesta raiskauksesta syyttävä Najila Trindade antoi reilu viikko sitten haastattelun brasililaiselle televisiokanavalle. Haastattelussa nainen kertoi, että hänen asunnostaan varastettiin tabletti, joka olisi sisältänyt todisteita hänen väitteistään raiskauksesta. 

Tästä on kyse: Kuvat: Neymar poliisikuulusteluissa Riossa - raiskaaja vai kiristyksen uhri?

Varkaan henkilöllisyys on edelleen selvittämättä. Najilan asunnosta löydettiin nimittäin ainoastaan hänen ja hänen työntekijänsä sormenjälkiä. 

Kun Najilalta kysyttiin haastattelussa tabletin katoamisesta, nainen vastasi: Poliisi on lahjottu. Ja jos ei, olenko minä hullu? 

najila
Kuvassa lakimies Danileo Garcia De Andrade

Polisiin viittaavasta kommentista on noussut kohu, raportoi brasilialainen AS-verkkosivu. Komissaari José Fernando Bessa piti Najilan väitteitä loukkaavina ja nyt nainen saanut syytteet herjauksesta. 

Muutama päivä sitten Najilan lakimies Danileo Garcia De Andrade  jätti tapauksen. Kyseessä on jo toinen kerta, kun lakimies päättää lopettaa Najilan edustamisen. 

Najilan väitetty raiskaus tapahtui Pariisissa 15. toukokuuta. Neymar ja Najila tutustuivat sosiaalisen median kautta. Viestittelyn jälkeen Neymar lennätti Najilan Pariisiin, mutta Najilan mukaan jo ensikohtaamisella Neyar vaikutti kaikelta muulta kuin hän oli viestien perusteella kuvitellut. 

Najila on myös julkaissut videon, jossa hän lyö Neymaria useita kertoja. Videolla kuullaan kuinka Najila sanoo miehelle: Aion lyödä sinua! Ai miksi? Koska sinä löit minua eilen ja jätit minut yksin hotelliin. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!