Naomi Campbell

Naomi Campbellilla värikäs seurusteluhistoria – mallikaunotar vaihtoi julkkismiehet mysteerirakkaaseen!

Hllwd | 24.05.2020 20:04

Perjantaina 50 täyttäneen huippumallin Naomi Campbellin ura alkoi jo vuonna 1985 hänen ollessaan vasta 15-vuotias.

Uransa aikana mallilegenda on esiintynyt yli 500 kansikuvassa ja ollut muun muassa Yves Saint Laurentin, Louis Vuittonin ja Chanelin kampanjakasvona.

Mallilegendaa on arvostettu myös taloudellisesti, ja hän on osannut pitää eduistaan huolta. Naomi on tienannut urallaan lähes 56 miljoonaa euroa.

Lue myös: 11 pahoinpitelysyytettä ja 56 miljoonan euron omaisuus – vaikeasta luonteestaan tunnettu mallilegenda Naomi Campbell täyttää 50 vuotta!

Mittava seurusteluhistoria

Naomi on ollut kaksi kertaa kihloissa, ensiksi U2-yhtyeen basistin Adam Claytonin ja myöhemmin Formula 1 -tallipäällikön Flavio Briatoren kanssa.

Naomi oli kihloissa Flavio Briatoren kanssa.
Naomi oli kihloissa Flavio Briatoren kanssa.

Naimisiin asti hän ei ole koskaan ajautunut, mutta hänen seurusteluhistoriansa on muuten vallan mittava, tähtimuusikoista kuninkaallisiin. Naomi on seurustellut muun muassa Robert De Niron, Eric Claptonin, Monacon ruhtinas Albert II:n sekä Mike Tysonin kanssa.

Lue myös: Kaikki kuolasivat 90-luvun supermalleja: tältä Christy, Naomi, Cindy ja kumppanit näyttävät nykyään – katso kuvat!

Tammikuussa 2019 Naomi bongattiin häntä lähes puolta nuoremman, entisen One Direction -laulajan Liam Paynen seurasta. Heidän kerrottiin seurustelleen salaa jo kahden kuukauden ajan.

Viime marraskuussa Naomi paljasti rakastuneensa uudelleen. Hän kertoi tapailevansa uutta mysteerimiestä, eikä ole kuulemma ollut koskaan onnellisempi.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!