Katso kuvat!
90-luvun supermallit.

Kaikki kuolasivat 90-luvun supermalleja: tältä Christy, Naomi, Cindy ja kumppanit näyttävät nykyään – katso kuvat!

Hllwd | 27.12.2017 08:29

1990-luvulla mediaan pamahti uusi ilmiö: filmitähtiäkin kuuluisammaksi nousseet supermallit. Seiska selvitti mitä kaunottarille kuuluu nykyään?

Lue lisää: Ohhoh, tunnistaisitko tätä tätiä 90-luvun supermalliksi? Tältä Linda Evangelista, 52, näyttää nyt – kuvat!

Lue lisää: Huhuh, miten seksikäs saksatar! 90-luvun supermalli Claudia Schiffer, 47, on yhä häikäisevän kaunis näky – tuore kuva!

Cindy myy meikkejään!

Cindy Crawford ennen.

Supersuosittu Cindy Crawford, 51, lopetti mallintyöt vuonna 2000. Hänellä on kaksi lasta, Presley ja Kaia Geber, jotka ovat suosittuja malleja. Mallinuransa jälkeen Cindy teki hommia näyttelijänä ja keskittyi perhe-elämään. Vuonna 2015 Cindyltä tuli elämäkerta, jossa oli peräti 150 kuvaa. Viime vuosina hän on markkinoinut omaa kosmetiikkasarjaansa.

Cindy Crawford nykyään.

Raivotar-Naomi!

Naomi Campbell ennen.

Naomi Campbell, 47, tunnettiin jo ysärillä tulisesta temperamentistaan. Naomi on esitellyt paljasta pintaa muun muassa Playboyssa. 2013 Naomi aloitti oman tosi-tv-sarjan, jossa seurataan uraansa aloittelevia malleja. Uuttera nainen on myös kirjoittanut romaanin, esiintynyt musiikkivideoissa sekä tv-sarjassa Empire.

Naomi Campbell nyt.

Tyra menestyy monessa!

Tyra Banks ennen.

Tyra Banks, 44, on mallintöiden ohessa esiintynyt leffoissa ja musiikkivideoissa. Hänellä on tuotantoyhtiö, joka on tuottanut Huippumalli haussa -ohjelmaa ja tähden omaa keskusteluohjelmaa. Tyra on julkaissut sekä kauneusoppaan että omakohtaisen romaanin. Poika syntyi sijaissynnyttäjän avulla 2016.

Tyra Banks nyt.

Christy on porukan älykkö!

Christy Turlington ennen.

Christy Turlington, 48, on omistautunut mallinuransa jälkeen maailman äitien auttamiselle. Hän pyörittää omaa hyväntekeväisyysjärjestöä, joka pyrkii lisäämään synnytysten turvallisuutta köyhissä maissa. Christy on tehnyt aiheesta myös dokumentin. Hänellä on kaksi lasta.

Christy Turlington nyt.

Kate on bilemalli!

Kate Moss ennen.

Kate Moss, 43, on kertonut kokeilleensa alkoholia ja huumeita jo 12-vuotiaana. Bilemalli on heikkona rokkikukkoihin, mutta suhteet eivät ole kestäneet. Huumehörhöilyistään huolimatta Kate on edelleen palvottu tyylikuningatar. Hän on suunnitellut omia vaatemallistoja sekä pari parfyymiä. 2016 Kate poseerasi Voguen kannessa tyttärensä Lilan kanssa.

Kate Moss nyt.
Teksti:Laura Honkasalo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!