Näkemiin, Espanja! Pettäminen ja lahjusepäilyt romauttivat ex-kuninkaan maineen - Juan Carlos karkasi maanpakoon!

Hllwd | 18.08.2020 09:16

Kruunustaan luopunut Espanjan kuningas Juan Carlos, 82, ällistytti jälleen kerran maanmiehiään ilmoittamalla kaksi viikkoa sitten lähtevänsä vapaaehtoiseen maanpakoon. Eniten skandaaleista kärsii hänen poikansa, kuningas Felipe, joka ei mahda viriilille isälleen mitään.

Ex-kuningasta epäillään jättimäisestä lahjusskandaalista. Hänen väitetään saaneen Saudi-Arabiasta 85 miljoonaa euroa sveitsiläiselle pankkitilille jo vuonna 2008. Lahjusjupakka ei ollut tiedossa, kun Juan Carlos luovutti kruununsa pojalleen vuonna 2014 ja kertoi vetäytyvänsä eläkepäiville. Lahjuksen takana oli espanjalaisten havittelema luotijunahanke Saudi-Arabiaan Mekan ja Medinan kaupunkien välille.

2019: Kuninkaallisia yllätysvieraita Hangossa! Espanjan ex-kuningas Juan Carlos ja prinsessa Elena käänsivät katseita Suomen satamakaupungissa – katso kuvat!

Espanjalaiset ovat myös surreet ex-kuninkaan Sofia-puolison julkista nöyryytystä, kun hänen miehensä salasuhde vuonna 2012 paljastui. Juan Carlosilla oli ollut vuosien ajan rakastajattarena saksalainen Corinna Larsen, 56, jonka epäillään kytkeytyvän lahjusskandaaliin.

Juan Carlosin maanpakopaikan kerrotaan löytyvän Karibialla sijaitsevasta Dominikaanisesta tasavallasta. Sofia ei lähtenyt petollisen miehensä mukaan.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!