Hllwd

Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee sängyssä kihlattunsa kanssa – poika tuli makuuhuoneeseen ja iski isältänsä tajun kankaalle!

07.03.2018 14:31

Vuosikymmeniä maailmanmainetta nauttineen Mötley Crüe -yhtyeen rumpali Tommy Lee avautuu Twitterissä viime viikonloppuna tapahtuneesta pahoinpitelystä. 

TMZ-raportoi, että Tommyn ja hänen ex-vaimonsa Pamela Andersonin poika Brandon iski isältänsä huulen auki itsepuolustuksen nimissä. Tommy julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan vammoistaan ja kirjoitti kuvan yhteyteen, että vaikka antaisit lapsillesi kaiken mitä he ikinä haluaisivat, voivat he kääntyä sinua vastaan. Julkaisu poistettiin kuitenkin nopeasti. 

Myös Tommylla ja hänen ex-vaimollaan ovat olleet sukset ristissäPovipommi Pamela Anderson joutui ex-miehensä someraivon kohteeksi!

TMZ raportoi, että Tommy olisi ollut humalassa tapahtumahetkellä. 

Tommy oikoi viihdemedian artikkelia tänään (7.3.) Twitterissä, jonne hän kirjoitti omien sanojensa mukaan täyden totuuden. 

- Hei TMZ, tarkistakaa faktat ennen kuin kirjoitatte valheita. Minä ja kihlattuni olimme sängyssä, kun poikani ryntäsi huoneeseen ja pahoinpiteli minut. Pyysin häntä poistumaan talosta ja hän iski minut tajuttomaksi. Hän pakeni paikalta ennen poliisin saapumista. TÄMÄ ON TOTUUS.

Brandon ja hänen äitinsä Pamela Anderson illallisgaalassa
Brandon ja hänen äitinsä Pamela Anderson illallisgaalassa

Isän ja pojan suhde näyttää ajautuneen välirikkoon, sillä Brandon puolestaan kertoo Instagramissa julkaistussa videossa, ettei hän voi enää luottaa isäänsä.  
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!