Hllwd
Katso kuvat!

Mikä yhdennäköisyys! Koulutaipaleensa aloittava prinsessa Charlotte on kuin ilmetty kuningatar Elisabet – kuvat!

07.09.2019 12:01

Kun prinssi Williamin keskimmäinen lapsi ensi viikolla istahtaa ensimmäistä kertaa pulpettiinsa, häntä kutsutaan nimenhuudossa Charlotte Cambridgeksi, ei prinsessaksi.

Prinsessan Kate-äiti kertoo tyttärensä odottaneen koulun alkua jo vuoden verran kärsimättömän innokkaana.

– Isoveli George aloitti samassa koulussa vuosi sitten ja onkin luvannut tutustuttaa siskonsa kaikkiin tuntemiinsa ihmisiin, Kate sanoo.

Lue myös: Prinsessa Charlotte oli ilmeikäs morsiusneito - prinssiveli George jäi siskonsa varjoon! Katso kuvat vauhdikkaasta pikkuneidistä!

Isoveli suojelee

Kuusivuotiaan Georgen kuvaillaan olevan erittäin suojelevainen Charlottea kohtaan. Ekaluokkalainen saa muutenkin turvallisen alun laadukkaassa Thomas´s Battersea -koulussa, jossa lukukausimaksu on 20 000 euroa. Turvamiehet ovat kaiken varalta rakennuksen ulkopuolella väijyssä, mutta niin hienovaraisesti, etteivät koululaiset sitä huomaa.

Charlotte on älykäs ja ilkikurinen nelivuotias. – Hänellä on samanlainen huumorintaju kuin kuningattarella, Kate-äiti kertoo.
Charlotte on älykäs ja ilkikurinen nelivuotias. – Hänellä on samanlainen huumorintaju kuin kuningattarella, Kate-äiti kertoo.

 

Charlotten isoisoäiti, kuningatar Elisabet, 93, ei aikoinaan saanut käydä niin sanottua tavallista koulua vaan joutui tyytymään äitinsä ja yksityisopettajien tarjoamaan opetukseen Windsorin linnaan sisustetussa luokassa, jossa ainut kaveri oli pikkusisko Margaret.

Elisabet vuonna 1936.
Elisabet vuonna 1936.

Lue myös: Kuninkaallista kimppa-asumista! Kuningatar Elisabetin perheenjäsenet valloittivat hulppean lontoolaispalatsin – prinssi William sai hienoimman siiven!

Äidin taidonnäyte

Kate-äidin mukaan hänen tyttäressään ja kuningattaressa on paljon yhteisiä piirteitä, kuten ilmeet, tietty itsepäisyys, älykkyys ja huumorintaju.

Valokuvaamista rakastava ja siinä lahjakas Kate halusikin todistaa näiden kahden daamin samankaltaisuuden ja pisti tyttärensä poseeraamaan vaatteineen kaikkineen kuin Elisabet aikoinaan.

Kate hankki tyttärelleen kuvia varten samanlaiset vaatteet kuin Elisabetilla oli aikoinaan yllään.
Kate hankki tyttärelleen kuvia varten samanlaiset vaatteet kuin Elisabetilla oli aikoinaan yllään.

 

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Mary Evans Picture Library
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!