Katso kuvat!

Madonna julkaisi hätkähdyttävää kuvamateriaalia 62-vuotissynttäreiltään: tarjotin täynnä huumeita ja intiimiä koskettelua 27-vuotiaan rakastajan kanssa - "Tervetuloa Jamaikalle"

Hllwd | 17.08.2020 17:38

Popmusiikin ikoni Madonna täytti sunnuntaina 62 vuotta. Syntymäpäivänsä kunniaksi Madonna julkaisi näyttävän kuvasarjan Instagramissaan.

Poptähti lomailee tällä hetkellä poikaystävänsä Ahlamalik Williamsin, 27, ja perheensä kanssa Jamaikalla. Julkaisun ensimmäisessä kuvassa Madonna pitelee käsissään isoa kannabistarjotinta ja hänen suupielessä roikkuu savuke. Laulaja katsoo intensiivisesti kameraan.

- Tervetuloa Jamaikalle, Madonna kirjoitti kuvatekstiin. 

Hätkähdyttävän somejulkaisun toisessa kuvassa Madonna poseeraa Ahlamalik-rakkaansa kanssa. Hän pitää tanssijakomistuksen reidestä tiukasti kiinni. 

Kuvissa nähdään myös laulajan vanhin tytär, Lourdes Leon, 23, kauniissa sinisessä mekossa. Juhlat jatkuivat yömyöhään asti, ja kuvien perusteella synttäreitä juhlittiin myös bussin kyydissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna julkaisi Instagramissa myös videokoosteen syntymäpäiväjuhlinnastaan. Madonna viihtyy videolla intiimeissä tunnelmissa uuden rakastajansa kanssa ja juhlii varsin railakkaasti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resting Birthday Bitch Face...................... 🔥🔥🔥 #happybirthday #leo #fire

Henkilön Madonna (@madonna) jakama julkaisu

Suhde julki

Madonnan suhde nuoren Ahlamalikinin kanssa pysyi salassa pitkään, mutta tanssijan isä Drue Williams kommentoi asiaa TMZ:lle. Hänen mukaansa kaksikko on seurustellut jo yli vuoden. 

Lue myös: Madonna iski 25-vuotiaan tanssijan – näin uuden rakkaan isä kommentoi 36 vuoden ikäeroa!

Laulaja nähtiin kesäkuun lopulla kävelemässä Lontoon kaduilla kainalosauvan kanssa. 

Lue myös: Poptähti Madonna nähtiin ulkoilemassa ensi kertaa koronaviruksen aikana: liikkuu nyt kainalosauvan kanssa - kuvat! 

Madonna kertoikin toukokuun puolivälissä, että hän vihdoin pääsee kuntouttamaan rikkinäistä raajaansa useita kuukausia kestäneen kivun jälkeen. Tuolloin hän julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa kertoi toipumisestaan. 

- Vihdoin voin aloittaa kuntoutukseni polveni rustovaurioon. Hyppisin ilosta, jos vain voisin kahdeksan kuukauden kipujen jälkeen, Madonna ilmoitti. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!