Hllwd

Maailmantähti Ed Sheeran ja Cherry Seaborn saavat lapsen! Näin he ovat piilotelleet raskautta - kuvat!

12.08.2020 12:45

Supersuosittu laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran, 29, ja hänen vaimonsa Cherry Seaborn, 28, ovat saamassa lapsen vielä tämän loppukesän aikana.

Julkisuutta vältellyt pari on onnistunut salaamaan ilouutisen koronan takia. Pari on pysytellyt visusti kotioloissa Suffolkissa eivätkä he juuri ole päivittäneet sosiaalista mediaa.

Lue myös: Sampo Kaulanen käyttäytyi Metallican keikkaa rauhallisemmin, Mörkö Anttila erottui joukosta –suomalaisjulkkikset fanittivat Ed Sheerania Malmin lentokentällä – kuvat!

Ed Sheeranin ystävä paljasti jymy-yllätyksen The Sun -lehdelle.

- Ed ja Cherry ovat aivain taivaissa. He ovat erittäin innoissaan, mutta ovat halunneet pitää matalaa profiilia, lähde kertoi vapaasti suomennettuna.

Lehdelle kerrottiin myös, että Cherryn raskaus on edennyt viimeiselle kolmannekselleen. Ed jäi keikkatauolle viime vuoden joulukuussa, joten parilla on ollut mukavasti aikaa keskittyä toisiinsa.

Lue myös: Oho! Kymmeniä miljoonia tienannut maailmantähti Ed Sheeran tallusteli taviksena Helsingissä – kuvat!

Viimeksi Ed ja Cherry paparazzattiin helmikuussa, kun rakastavaiset olivat menossa ravintolaillalliselle Lontoossa. Valokuvaajia väistellyt Cherry oli pukeutunut mustiin vaatteisiin.

Tässä paparazzikuvat 22. helmikuuta 2020:

Ed Sheeran

Cherry Seaborn

Ed Sheeran

Cherry Seaborn

Ed Sheeran

Lue myös: Ed Sheeran julkaisi tunnelmia Suomesta: valomeri täytti Malmin lentoaseman - katso!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!