fbq
Hllwd
30.11.2017 10:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: REX FEATURES
Prinssi Harry ja Meghan
Lapsuudenystävä paljastaa: Meghan Markle on halunnut Dianan paikalle 15-vuotiaasta lähtien - ei muka tiennyt kuka Harry on!
Hllwd
30.11.2017 10:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: REX FEATURES

Prinssi Harry ja amerikkalaisnäyttelijä Meghan Markle ilmoittivat kihlauksestaan maanantaina (27.11.).

LUE MYÖS: Juuri kihlautuneet Prinssi Harry ja Meghan Markle astelivat median eteen superrakastuneina: Harry suunnitteli itse sormuksen - kuvat!

Televisiohaastattelussa pariskunta paljasti kosinnan tapahtuneen romanttisesti tavallisen koti-illan ja ruuanlaiton tiimellyksessä. Harryn mukaan yhteinen ystävä oli saattanut heidät yhteen heinäkuussa 2016, ja Meghan totesi, ettei "amerikkalaisena tiennyt kuninkaallisista paljoakaan".

Lue lisää: PRINSSI HARRYN TULEVA VAIMO PALJASTELEE SUPERSEXYISSÄ KUVISSA - EI IHME, ETTÄ HARRY HALUAA VIHDOIN SITOUTUA!

Nyt kaunottaren paras lapsuudenystävä Ninaki Priddy on paljastanut, että Meghan haaveili "Diana kakkoseksi tulemisesta" jo 15-vuotiaana, kun ystävykset lomailivat yhdessä Euroopassa kesällä 1996.

Hän on toimittanut Daily Mailille jopa kuvan, jossa hän istuu Meghanin kanssa Buckinghamin palatsin edustalla.

- En ole yhtään yllättynyt. Tätä Meghan on suunnitellut koko elämänsä. Hän saa juuri sen, mitä on halunnut, ja Harry on langennut hänen ansaansa. Hän on aina ollut kiinnostunut kuninkaallisesta perheestä. Hän haluaa olla prinsessa Diana 2.0. Hän tulee vetämään roolinsa hyvin, mutta minun neuvoni prinssi Harrylle, on edetä varovaisesti, Ninaki kommentoi kihlausuutisen kuultuaan.

LUE MYÖS: Oho, Prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle oli naimisissa jo aiemmin – tällainen on ex-mies!

Nähtäväksi jää, rahastaako ystävätär vain vanhoilla lomakuvillaan, vai onko Pukumiehet-sarjan tähti oikeasti hyvä näyttelemään.

LUE MYÖS: Prinssi Harryn Meghan-rakas jättää suosikkisarjan!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »