Selena Gomez

Lähipiiri paljastaa: Selena Gomez joutui hoitoon - Juhli liikaa Justin Bieberin kanssa!

03.02.2018 13:03

Vuosien ajan on-off suhteessa olleet Selena Gomez ja Justin Bieber palasivat vastikään takaisin yhteen. Justinin äiti Pattie Mallette ottivat ex-miniänsä ilolla vastaan, kun taas Selenan vanhemmat ovat kauhuissaan ja pelkäävät, että suhde ei tälläkään kertaa kestä ja luvassa on henkisiä mustelmia.

Lue lisää: SELENA GOMEZIN KANSSA YHTEEN PALANNEEN JUSTIN BIEBERIN ÄITI ON ONNENSA KUKKULOILLA: MINÄKIN RAKASTAN SELENAA!

Kolhuilta ei nähtävästi olla vältytty, sillä Radaronline uutisoi eilen torstaina (1.2.), että laulajakaunotar olisi lähipiirin mukaan ollut jo kaksi viikkoa New Yorkilaisella klinikalla. Tietojen mukaan Selena olisi juhlinut hieman liikaa Justinin kanssa, jonka takia hän on joutunut hoitoon. 

- Pelkäämme, että hän on palannut takaisin huumeiden pariin ja on matkalla kohti hermoromahdusta, lähipiiri kertoo. 

Lähteen mukaan Selena on vaihtanut puhelinnumeronsa, jotta hänen äitinsä Mandy Teefey ei voi tavoittaa tytärtänsä puhelimitse. Mandy joutui muutama kuukausi sitten sairaalaan ahdistuskohtauksen takia, kun hän ajautui rajuun riitaan Selenan kanssa. Riidan syynä oli Justin. 

Selenan koko perhe on väsynyt taisteluun. Selena vannoo hänen ja Justinin suhteen olevan tällä kertaa erilainen, koska he molemmat ovat löytäneet yhteyden Jumalaan, Mandy kommentoi alkuvuonna. 

Lue lisää: ÄITI JÄRKYTTYI SELENA GOMEZIN JA JUSTIN BIEBERIN YHTEENPALUUSTA: HÄN TIETÄÄ, ETTEI VOI VOITTAA TÄTÄ TAISTELUA!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Rexfeatures

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!