Hllwd
Katso kuvat!

Kuvat! Rihkamakoruja ja superkorkkarit – Lady Gaga on todellinen tyylinvaihtotaituri! Lue muotipoliisin arvio!

07.08.2019 20:01

Laulaja ja näyttelijä Lady Gaga, 33, tunnetaan näyttävästä pukeutumistyylistään. Uransa aikana artisti on nähty edustamassa punaisella matolla ja muissa tilaisuuksissa mitä erilaisemmissa muotiluomuksissa.

Seiskan muotipoliisi arvioi tähden erilaiset tyylit.

Pituutta korokepohjakengillä!

Lady Gaga

Lady Gaga julkisti kolme viikkoa sitten uuden Haus Laboratories -meikkituotesarjansa upeassa rock-henkisessä nahkaluomuksessa. Vain 155-senttinen Oscar-voittaja on jo vuosia lisännyt näkyvyyttään paksupohjaisilla platform-korkkareilla.

Arvosana: 9

Nykyaikaistettua Holly-glamouria!

Lady Gaga

The Star is Born -tähti käänsi päitä marraskuussa helmenvalkoisessa, läpinäkyvässä stretch-pitsimekossaan. Annual Cinematheque Award -gaalassa nähty asu oli paljastava, mutta ei mauton. Siinä oli ripaus vanhan ajan Hollywood-glamouria nykyaikaistettuna.

Arvosana: 8

Kynitty kana Nokialla!

Lady Gaga

Lady Gaga muistuttaa tässä virityksessä vastakynittyä veristä kanaa. Kauhua herättänyt, naudanlihasta kasattu asu nähtiin laulajan yllä Nokia-teatterissa vuoden 2010 MTV Video Awardsissa. Nykyisin teatterin nimi on Microsoft Theatre ja asukin on jo historiaa.

Arvosana: 6

Hongankolistaja avaruudesta!

Lady Gaga

Punainen on Lady Gagan suosikkivärejä. Vuosi sitten laulaja biletti Christopher Kanen suunnittelemassa pitsimekossa, jonka alta vilkkui musta body. Kolttu olisi mukiinmenevä, mutta tällä kertaa jättiläisplatformit vievät asulle kuuluvan arvon.

Arvosana: 4

Sisäkkö pukeutuu rihkamaan!

Lady Gaga

Keväällä Lady Gaga pääsi jakamaan The Daily Awards -palkintoa luottokampaajalleen Frederic Aspirasille. Laulaja puki ylleen mustan nahkamekon, jonka satiiniröyhelö tekee asusta 2000-luvun sisäkköunivormun. Jalassa on kerrankin perinteiset pistokkaat, ja korvakorut ovat rihkamaa!

Arvosana: 6

Perusfarkut sopivat tähdellekin!

Lady Gaga

Nykyisin usein meikittömänä liikkuva tähti pukeutuu arjessa farkkuihin ja t-paitaan, mikä tekee hänestä inhimillisen. Pään saa ainoastaan kääntymään blondit hiuslisäkkeet. Tiesitkö muuten, että hänen alkuperäinen hiusvärinsä on perinteinen maantien ruskea?

Arvosana: 8

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!