Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Lady Gaga muotipoliisin arvioitavana.

Kuvat! Rihkamakoruja ja superkorkkarit – Lady Gaga on todellinen tyylinvaihtotaituri! Lue muotipoliisin arvio!

Laulaja ja näyttelijä Lady Gaga, 33, tunnetaan näyttävästä pukeutumistyylistään. Uransa aikana artisti on nähty edustamassa punaisella matolla ja muissa tilaisuuksissa mitä erilaisemmissa muotiluomuksissa.

Seiskan muotipoliisi arvioi tähden erilaiset tyylit.

Pituutta korokepohjakengillä!

Lady Gaga

Lady Gaga julkisti kolme viikkoa sitten uuden Haus Laboratories -meikkituotesarjansa upeassa rock-henkisessä nahkaluomuksessa. Vain 155-senttinen Oscar-voittaja on jo vuosia lisännyt näkyvyyttään paksupohjaisilla platform-korkkareilla.

Arvosana: 9

Lue myös: Katso ja hämmästy! Lady Gaga MET-gaalassa supermuhkeana - hillui lopuksi alusvaatteisillaan!

Nykyaikaistettua Holly-glamouria!

Lady Gaga

The Star is Born -tähti käänsi päitä marraskuussa helmenvalkoisessa, läpinäkyvässä stretch-pitsimekossaan. Annual Cinematheque Award -gaalassa nähty asu oli paljastava, mutta ei mauton. Siinä oli ripaus vanhan ajan Hollywood-glamouria nykyaikaistettuna.

Arvosana: 8

Lue myös: Ensimmäisen Oscar-pystinsä voittanut Lady Gaga hurmasi punaisella matolla! Tässä ovat Oscar-gaalan kohutuimmat asut - katso upea kuvagalleria!

Kynitty kana Nokialla!

Lady Gaga

Lady Gaga muistuttaa tässä virityksessä vastakynittyä veristä kanaa. Kauhua herättänyt, naudanlihasta kasattu asu nähtiin laulajan yllä Nokia-teatterissa vuoden 2010 MTV Video Awardsissa. Nykyisin teatterin nimi on Microsoft Theatre ja asukin on jo historiaa.

Arvosana: 6

Lue myös: Ohhoh, Lady Gaga aloitti pornoilun toden teolla: härskisti ilkosillaan somessa ja nännit töröllä kadulla - kuvat!

Hongankolistaja avaruudesta!

Lady Gaga

Punainen on Lady Gagan suosikkivärejä. Vuosi sitten laulaja biletti Christopher Kanen suunnittelemassa pitsimekossa, jonka alta vilkkui musta body. Kolttu olisi mukiinmenevä, mutta tällä kertaa jättiläisplatformit vievät asulle kuuluvan arvon.

Arvosana: 4

Lue myös: Nyt menee häröksi! Lagy Gaga poseeraa pelkissä läpinäkyvissä sukkahousuissa – mustekalapehmolelu haaroissa ja hurja naamio mirrin päällä!

Sisäkkö pukeutuu rihkamaan!

Lady Gaga

Keväällä Lady Gaga pääsi jakamaan The Daily Awards -palkintoa luottokampaajalleen Frederic Aspirasille. Laulaja puki ylleen mustan nahkamekon, jonka satiiniröyhelö tekee asusta 2000-luvun sisäkköunivormun. Jalassa on kerrankin perinteiset pistokkaat, ja korvakorut ovat rihkamaa!

Arvosana: 6

Lue myös: Lady Gaga pyllisteli rannalla valkoisessa mekossa: aalto kasteli ja muutti valokuvaussession pornahtavaksi – kuvat!

Perusfarkut sopivat tähdellekin!

Lady Gaga

Nykyisin usein meikittömänä liikkuva tähti pukeutuu arjessa farkkuihin ja t-paitaan, mikä tekee hänestä inhimillisen. Pään saa ainoastaan kääntymään blondit hiuslisäkkeet. Tiesitkö muuten, että hänen alkuperäinen hiusvärinsä on perinteinen maantien ruskea?

Arvosana: 8

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Anne Pennanen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!