Paparazzikuvat!

Kukkuu! Leonardo DiCaprion ylisuuret uimahousut eivät olleet pysyä päällä sitten millään - paljastavat paparazzikuvat!

Hllwd | 10.11.2020 13:10

Näyttelijä Leonardo DiCaprio, 45, bongattiin viettämästä rantapäivää lähipiirinsä kanssa Malibussa, Kaliforniassa.

Hellepäivään kuului muun muassa rantakävelyä ja uimista, mutta paparazzi kiinnitti huomiota erityisesti Titanic-tähden valahtaviin sortseihin. Pöksyt pysyivät vain vaivalloisen näköisesti komistuksen päällä, paljastaen pakaravaon ja rantaleijonan rusketusraidat.

Lue myös: Kate Beckinsale ja Leonardo DiCaprio suosivat puolet nuorempia seurustelukumppaneita – näiden maailmantähtien rakkaudessa ikä on vain numeroita!

Toivottavasti pöksyasia ei kuitenkaan jäänyt harmittamaan miehen mieltä liiaksi.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Lue myös: Leonardo DiCaprion naisystävä Camila Morrone on 23 vuotta nuorempi - ymmärtää muiden hämmästelyn ikäerosta: "Olisin itsekin utelias!"

23 vuotta nuorempi mallirakas

Leonardo seurustelee mallikaunotar Camila Morronen, 23, kanssa. Kaksikko pitää matalaa profiilia suhteestaan, mutta huhujen mukaan Camila saattaisi olla jopa raskaana kumppanilleen. Pari on seurustellut kolme vuotta.

Leonardo DiCaprio ja Camila Morrone

Lue myös: Vain nuoret alusvaatemallit kelpaavat Leonardo DiCaprion petiin – muistatko nämä kaikki Leon kanssa seurustelleet seksipommit? Katso kuvat!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!