Hllwd

Leonardo DiCaprion naisystävä Camila Morrone on 23 vuotta nuorempi - ymmärtää muiden hämmästelyn ikäerosta: "Olisin itsekin utelias!"

05.12.2019 20:05

Leonardo DiCaprio, 45, tunnetusti pitää nuoremmista naisista. Näyttelijän suhdehistoria on täynnä häntä itseään huomattavasti nuorempia naisia. Heistä viimeisin on 22-vuotias malli ja näyttelijä Camila Morrone. Morronea itseään 23 vuoden ikäero ei häiritse.

– Hollywoodin, ja koko maailman historiassa, on paljon suhteita, joissa ikäero on ollut suuri. Minusta jokaisen pitäisi saada tapailla ketä haluaa, 22-vuotias kommentoi Los Angeles Timesille.

Heinäkuussa nainen julkaisi Instagramissa kuvan Lauren Bacallista ja Humphrey Bogartista, joilla oli ikäeroa 25 vuotta. Moni tulkitsi sen vastaiskuna kriitikoille. Morrone sanoo, että hän pyrkii jättämään soraäänet omaan arvoonsa. Silti hän vakuuttaa ymmärtävänsä, että DiCaprion rakkauselämä kiinnostaa faneja.

– Olisin itsekin utelias.

Morrone, joka tähdittää tuoretta Mickey and the Bear-elokuvaa, toivoo, että tulevaisuudessa hänet tullaan tuntemaan poikaystävänsä sijaan hänen oman uransa kautta.

– Uskon, että kun ihmiset näkevät elokuvan, alan pikku hiljaa saada oman identiteetin. 

Lähde: Los Angeles Times

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!