Kristen Stewart ja DIana

Kristen Stewart nostatti fanien kulmakarvoja! Twilight-tähti esittää prinsessa Dianaa valkokankaalla: Brittiaksentin opettelu oli tuskaa!

Hllwd | 13.02.2021 18:34

Edesmenneestä Walesin prinsessa Dianasta kuvataan parhaillaan Spencer-nimistä elokuvaa. Sen ohjaa chileläinen Pablo Larraín.

Elokuva keskittyy joulukuiseen viikonloppuun 1990-luvun alkupuolella, jolloin Diana totesi avioliittonsa prinssi Charlesin kanssa tulleen tiensä päähän.

Ensimmäiset kohtaukset kuvattiin pari viikkoa sitten lopulla saksalaisen luksushotelli Schlosshotel Kronbergin ikkunan ääressä. Otoksissa Dianaa näyttelevä Kristen Stewart, 30, penkoi käsilaukkua.

Dianalla ja Kristenillä ei juuri ole ulkonäössä samaa. Molemmat kuitenkin on kuvattu farkuissa ja t-paidassa.
Dianalla ja Kristenillä ei juuri ole ulkonäössä samaa. Molemmat kuitenkin on kuvattu farkuissa ja t-paidassa.

Lue myös: Muistatko? Prinsessa Dianan paljastava pikkumusta varasti erokohussa huomion: seksikkäästä kostopuvusta tuli hitti – kuva!

Yllättävä valinta

Twilight-elokuvasaagasta tutun Kristenin valinta Dianan rooliin oli monen kuninkaallisfanin mielestä yllättävä. Kristenistä ja Dianasta kun ei juurikaan ulkoisia yhtäläisyyksiä löydy.

Vaalea Diana oli 178 senttiä pitkä, ja tumma Kristen vilkuttelee kuninkaallisesti 165 senttimetrin korkeudelta.

Ohjaaja on kuitenkin kuvaillut elokuvansa punaiseksi langaksi Dianan sisäistä voimaa ja kykyä irrottautua kuninkaallisista kahleista.

– On kiehtovaa, kun prinsessa ei haluakaan kuningattareksi, vaan päätyy jatkamaan matkaansa itsenäisenä naisena, Pablo kertoo.

Juuri siksi hän halusi Dianan rooliin vahvan naisnäyttelijän ja valitsi Kristenin.

Kristen Stewart hyppää Spencer-elokuvassa prinsessan pöksyihin.
Kristen Stewart hyppää Spencer-elokuvassa prinsessan pöksyihin.

Lue myös: Twilight-kaunotar Kristen Stewart paljastaa: Minua on kehotettu pitämään suhde naiseen salassa roolien saamisen takia!

”Tuon Dianaan jotain itsestäni”

Kristen on suhtautunut ennakkoluuloihin rauhallisesti. Hän kertoo keskittyvänsä roolisuoritukseensa pahojen puheiden sijasta.

– Brittiaksentin opettelu oli tuskaa. Työstän aksenttia puheopettajan avulla.

Kristen kertoi lokakuussa InStyle-lehdelle, ettei aio vain näytellä Dianaa, vaan tuo samalla ikonisen prinsessan rooliin jotain omaakin persoonaansa.

– En ole aikoihin ollut mistään roolista näin innoissani!

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!