Kristen Stewart pitää sekä naisista että miehistä.

Twilight-kaunotar Kristen Stewart paljastaa: Minua on kehotettu pitämään suhde naiseen salassa roolien saamisen takia!

04.09.2019 14:05

Kristen Stewart on tähdittänyt lukuisia menestyselokuvia Twilight-leffasarjasta uunituoreeseen versioon Charlien enkeleistä. Valokeilassa oleminen on tarkoittanut, että myös näyttelijän yksityiselämä on ollut tarkassa syynissä.

Stewartin romanssi vastanäyttelijä Robert Pattinsonin kanssa oli jatkuvasti lehtien palstoilla. Sittemmin Stewart on tapaillut muun muassa Victoria’s Secret-malli Stella Maxwellia

Hän myöntää Harper's Bazaar UK:n tuoreessa haastattelussa, että joustava seksuaalisuus on tuonut haasteensa uraan Hollywoodissa. Stewart paljastaa, että häntä on kehotettu salaamaan seksuaalisuutensa valtavirtaelokuvaroolien saamiseksi.

- Minulle on sanottu suoraan: "Tee itsellesi palvelus, älä pitele tyttöystävääsi kädestä julkisilla paikoilla, niin voit saada roolin vaikka Marvel-elokuvasta." En halua työskennellä sellaisten ihmisten kanssa.

Ei välitä otsikoista

Stewart, jonka on huhuttu seurustelevan parhaillaan Dylan Meyerin kanssa, ei halua salailla seksuaalisuuttaan, muttei myöskään määritellä sitä. Hän ei koe olevansa sen paremmin lesbo kuin biseksuaalikaan. Nykyään hän ei jaksa murehtia siitä, kenen seurassa hänet nähdään ja mitä lehdet siitä kirjoittavat.

- Halusin vain nauttia elämästäni. Se nousi etusijalle, yksityiselämäni suojelemisen edelle, sillä suojelemalla sitä, pilasin sen. 

Lähde: Harper's Bazaar UK

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!