Hllwd

Hollywood-tähden uskomattomat lapsuusmuistot: esiintyi tv-mainoksessa Michael Jacksonin kanssa – kutsuttiin superjuhliin Neverlandiin!

05.09.2018 17:35

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt tutustui edesmenneeseen Michael Jacksoniin LA Gear -kenkämerkin mainoskuvauksissa noin 30 vuotta sitten. Michael lanseerasi oman kenkämallistonsa, ja tuolloin 10-vuotias Jennifer valittiin yhdeksi mainoskampanjan lapsitähdeksi.

− Minulle kerrottiin ainoastaan, että kuvaan mainoksen Michaelin kanssa. Ajattelin, että siistiä, joku Michael-niminen lapsi. En tiennyt, että hän oli SE Michael. Pääsin kuvauspaikalle, ja kaikki olivat todella vakavia, ja siellä oli tarkka protokolla. Sitten siellä oli Michael Jackson. Näin jälkikäteen ajateltuna…jos olisin ollut parikymppinen, olisin varmaan kakannut housuuni, koska olin työskentelemässä Michael Jacksonin kanssa. 10-vuotiaana ajattelin vain, että hän on siisti tyyppi ja kuvaukset hauska juttu, Jennifer kertoi Jimmy Kimmelin ohjelmassa.

Kutsuttiin Neverlandiin

Jennifer tapasi Michaelin useita kertoja mainoskuvausten jälkeen. Edesmennyt laulaja kutsui Jenniferin ja tämän äidin kuuluisalle Neverland Ranchilleen.

− Kävimme muutamissa isoissa juhlissa äitini kanssa. Kerran kävimme siellä kiitospäivän juhlissa, jotka olivat uskomattomat! Siellä oli muun muassa jättimäinen karkkikauppa.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!