Khloe Kardashian ja Tristan Thompson

Khloé Kardashian elää kahdestaan pienen vauvansa kanssa – potki pettäjämiehensä ulos yhteisestä kodista!

19.04.2018 12:40

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian kyllästyi pettäjämiehensä Tristan Thompsonin toilailuihin.

Khloé synnytti esikoisensa viikko sitten. True Thompsoniksi nimetyn tyttövauvan syntymä alkoi dramaattisesti, kun Khloé alkoi saada ennenaikaisia supistuksia kuultuaan Tristanin pettäneen häntä.

Lue myös: Khloé Kardashian synnytti esikoisensa – pettämiskohu aiheutti ennenaikaiset supistukset!

Khloélla ja Tristanilla on yhteinen koti Clevelandissa, Ohiossa, mutta tällä hetkellä siellä asuvat vain Khloé ja pieni True-vauva. Tosi-tv-tähti nimittäin käski Tristania pakkaamaan tavaransa ja lähtemään heidän kodistaan.

People-lehden mukaan Tristan löysi uuden asunnon Clevelandin läheltä.

 

Apua perheeltä

Vaikka Khloé näytti Tristanille ovea, ei hän ole joutunut olemaan täysin yksin pienen vauvansa kanssa. Kardashianien klaanin matriarkka Kris Jenner jäi tyttärensä luokse vauvan syntymän jälkeen, ja Khloén sisaret Kim ja Kourtney Kardashian ovat vierailleet hänen luonaan.

Lue myös: Paris Hilton kuittaili petetylle Khloe Kardashianille: Minulle ei ikinä kävisi näin! 

Vaikka suurin osa Kardashianien perheestä asuu Los Angelesissa, ei Khloé ole suunnitellut muuttavansa takaisin Hollywoodiin.

− Khloé on tehnyt selväksi, että hän aikoo jäädä Clevelandiin ainakin toistaiseksi. Hän haluaa Tristanin viettävän aikaa tyttärensä kanssa pettämiskohusta ja ihmissuhdedraamasta huolimatta, lähipiiristä juorutaan. 

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!