fbq
Hllwd
30.10.2017 19:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Kevin Spacey
Kevin Spaceylle armotonta kritiikkiä somessa – yritti kääntää teinipojan ahdistelusyytökset seksuaaliseen suuntautumiseensa!
Hllwd
30.10.2017 19:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Oscar-voittaja Kevin Spaceyn homopaljastus on kerännyt armotonta kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä Anthony Rapp kertoi joutuneensa Kevinin seksuaalisen ahdistelun uhriksi ollessaan 14-vuotias.

Lisää järkyttäviä paljastuksia Hollywoodista: rakastettu näyttelijä yritti seksiä 14-vuotiaan pojan kanssa?!

Kevin kommentoi syytöksiä Instagram-tilillään. Kirjoituksensa yhteydessä hän paljasti olevansa homoseksuaali.

Kevin Spacey vastasi rajuihin syytöksiin alaikäisen lähentelystä – paljasti samalla asioita seksuaalisesta suuntautumisestaan!

Kevinin lausunto on saanut hyytävän vastaanoton sosiaalisessa mediassa. Lukuisat näyttelijän fanit ja muut Hollywood-tähdet ovat järkyttyneitä siitä, että Kevin yritti kääntää keskustelun alaikäisen ahdistelusta seksuaaliseen suuntautumiseen.

− Se, että Kevin Spacey yhdisti seksuaalisen suuntautumisensa samaan lausuntoon seksuaalisen ahdistelun kanssa, on yksi vastenmielisimmistä, häpeällisimmistä lukemistani asioista ikinä, eräs fani kommentoi näyttelijän Instagram-postauksen kommenttikenttään.

− Pahoittelut, herra Spacey, mutta hakemuksenne homoyhteisöön liittymisestä on hylätty, kirjailija Dan Savage kommentoi Twitterissä.

− Tällaisten syytösten kääntäminen pitkään mietittyyn kaapista tuloon on todella julmaa hänen oletettua uutta yhteisöään kohtaan. Miten kehtaat sotkea meidät kaikki tähän, elokuvakriitikko Richard Lawson kritisoi omalla Twitter-tilillään.

− Minua ei voisi vähempää kiinnostaa se, että Kevin Spacey on homo. Syytökset lapsen seksuaalisesta ahdistelusta on aisa, josta meidän pitäisi puhua, televisiopersoona Sarah Harris kommentoi Twitterissä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »