fbq
Hllwd
30.10.2017 12:12
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Kevin Spacey
Lisää järkyttäviä paljastuksia Hollywoodista: rakastettu näyttelijä yritti seksiä 14-vuotiaan pojan kanssa?!
Hllwd
30.10.2017 12:12
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Anthony Rapp, 46, syyttää Oscar-palkittua näyttelijää Kevin Spaceya, 58, lähentelystään.

Anthony kertoi BuzzFeed News -sivustolle tutustuneensa Keviniin 1980-luvun puolivälissä, kun he molemmat näyttelivät Broadwayn eri tuotannoissa. Erään kerran Kevin kutsui Anthonyn ja tämän ystävän kanssaan paikalliseen Limelight-yökerhoon, vaikka he olivat alaikäisiä. Kevin oli tuolloin 26-vuotias.

− Näytin 14-vuotiastakin nuoremmalta. En tiedä, miten ihmeessä pääsimme sisälle. Meidän ei edes täytynyt näyttää henkilöpapereita. Istuimme Kevinin kanssa jossain VIP-alueella. Minulle ja ystävälleni ei kuitenkaan tarjoiltu alkoholia, Anthony muisteli.

Anthony Rapp
Anthony Rapp

Yritti seksiä juhlissa

Illan aikana Kevin kutsui Anthonyn kotonaan järjestettäviin juhliin, jotka olivat muutama päivä myöhemmin. Juhliin päästyään Anthony huomasi olevansa ainoa alaikäinen. Se ei häntä haitannut, koska näyttelijänä hän oli tottunut vastaaviin tilanteisiin.

− En tuntenut ketään, ja huomasin tylsistyneeni.

Anthony päätyi Kevinin makuuhuoneeseen, jossa hän katsoi televisiota yöhön asti. Jossain vaiheessa hän huomasi Kevinin seisovan oviaukossa. Kaikki muut olivat jo lähteneet juhlista.

− Muistan ajatelleeni, että kaikki olivat lähteneet, joten minunkin oli aika lähteä kotiin. Kevin oli aika kännissä. Hän nosti minut samalla tavalla kuin sulhanen nostaa morsiamen kynnyksen yli. En luikerrellut heti pois, koska olin hämilläni tilanteesta. Sitten Kevin makasi päälläni. Hän yritti vietellä minut. Tiesin, että hän halusi harrastaa seksiä kanssani.

Anthony pääsi pois Kevinin alta ja meni kylpyhuoneeseen. Pian nuori näyttelijä avasi kylpyhuoneen oven ja ilmoitti lähtevänsä kotiin.

− Kevin seurasi minua ulko-ovelle. Hän nojaili ovenkarmia varten. Hän kysyi, halusinko todella lähteä. Vastasin vain, että kyllä, hyvää yötä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä paremmin ymmärrän olleeni todella onnekas, ettei mitään pahempaa tapahtunut. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä paremmin ymmärrän, ettei kukaan tuntemani ihminen tekisi mitään sellaista 14-vuotiaalle pojalle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »