Kuningatar Elisabet eristäytyi.

Kaksi vuotta eristyksissä?! Kuningatar Elisabet vetäytyi edustustilaisuuksista odottamaan koronarokotetta!

23.05.2020 18:03

Britit ovat kiitollisina kuunnelleet kuningatar Elisabetin, 94, kannustuspuheita, joita hän on tarjonnut videon välityksellä koronan riivaamalle kansalleen.

Kuningatar on myös päättänyt näyttää esimerkillään, että ikäihmisten karanteeniin pitää suhtautua vakavasti. Elisabet on vetäytynyt Windsorin linnaan yhdessä 98-vuotiaan aviomiehensä prinssi Philipin kanssa. Henkilökunta on minimissään, mutta pariskunta seuraa aktiivisesti maailman menoa. Myös julkisuudesta vetäytynyt Philip kirjoitti huhtikuussa kannustuskirjeen kaikille niille, jotka kuumeisesti yrittävät hoitaa koronapotilaita sekä etsivät virukseen lääkettä ja kehittävät rokotetta.

Elisabet ja prinssi Philip kuuluvat koronan riskiryhmään.
Elisabet ja prinssi Philip kuuluvat koronan riskiryhmään.

 

Lue myös: Prinssi William johtaa ”firmaa” – Elisabet ja Charles laitettiin koronakaranteeniin!

Kuningatar ei hovin tiedottajan mukaan aio osallistua yhteenkään edustustilaisuuteen, ennen kuin koronaan on löytynyt rokote. Siihen voi mennä jopa kaksikin vuotta. Nyt britit pelkäävät, ettei 58 vuotta vallassa ollutta Elisabetia ehkä enää koskaan nähdä tuttuine käsilaukkuineen vastaanottamassa kukkakimppuja kansalaisiltaan.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!