William johtaa firmaa.

Prinssi William johtaa ”firmaa” – Elisabet ja Charles laitettiin koronakaranteeniin!

04.04.2020 14:03

Britit käyttävät Englannin hovista lempinimeä The Firm eli firma. Nyt kansakunta seuraa silmä kovana, kuinka prinssi William, 37, onnistuu johtamaan vuosisatoja vanhaa "yritystä".

– William ja Kate ovat nyt kansakuntamme tukipilareita. Heidän tulee näyttää esimerkkiä, kuinka maamme selviää koronakriisistä yhtenäisenä ja luoda meihin toivoa, kuninkaallinen asiantuntija analysoi brittimediassa.

Mummi ja isukki karanteenissa, mutta ei hätää, prinssi on puikoissa!
Mummi ja isukki karanteenissa, mutta ei hätää, prinssi on puikoissa!

 

Lue myös: William ja Catherine viihtyvät maaseudun rauhassa: herttuaparilla on 200 vuotta vanha mökki – kuva!

William toimii nyt ensimmäistä kertaa valtion päämiehen viransijaisena, sillä hänen isänsä, kruununprinssi Charles, 71, sairastui koronaan ja on laitettu karanteeniin kuningataräitinsä Elisabetin kanssa.

Wills piti ensimmäisen kriisinaikaisen puheensa toissa perjantaina ja sai siitä ylistystä. Tosin puhe oli ensin videoitu ja hyväksytetty 93-vuotiaalla isoäidillä, joka on vetäytynyt Windsorin linnan kätköihin. Charles puolestaan sairastaa Camillansa kanssa evakossa Balmoralin linnassa Skotlannissa.

Elisabet ja Charles ovat karanteenissa.
Elisabet ja Charles ovat karanteenissa.

 

Lue myös: Prinssi William ja Catherine rikkovat toistuvasti hovin elintärkeää sääntöä - säännön rikkomisesta voi seurata järkyttävä katastrofi!

Myös Kate lunasti paikkansa virkaa tekevänä kuningattarena tehtyään Williamin kanssa vierailun Lontoon NHS 11 -hätäkeskukseen kannustamaan koronan työllistämää henkilökuntaa.

– Hän oli rauhallinen, empaattinen ja kannustava, työntekijät kiittelevät.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!