Hllwd
Katso kuvat!

Julia Robertsin hamekangas loppui kesken, Halle Berryn kriittiset paikat juuri ja juuri piilossa – Seiskan muotipoliisi ratsasi supertähtien Golden Globe -tyylin!

12.01.2019 13:35

Elokuvia ja televisio-ohjelmia palkitseva Golden Globe -gaala kokosi Los Angelesiin Hollywoodin kermaa. Seiskan muotipoliisi arvioi tähtien tyylin.

Illan kallein look!

Lady Gaga

Lady Gaga luotti Valentinon iltapukuun, jonka pitkä laahus varasti huomion punaisella matolla. Tiffany oli suunnitellut näyttävän kaulakorun, jonka kruunasi päärynänmuotoinen, yli 20 karaatin timantti. Kaulakorun arvo on 4,5 miljoonaa euroa.

Arvosana: 8

Juhli ilman rakastaan!

Jasper Pääkkönen

Näyttelijä Jasper Pääkkönen ei jäänyt Golden Globe -gaalassa Hollywood-komistusten varjoon poseeratessaan itsevarmasti satojen median edustajien edessä. Moni näyttelijä oli ottanut puolisonsa mukaan arvostettuun gaalaan, mutta Jasper nähtiin ilman rakastaan Alexandra Escatia.

Arvosana: 9

Tahravaara!

Jamie Lee Curtis

Näyttelijä Jamie Lee Curtis oli muiden gaalalookiin verrattuna kuin lakana. 60-vuotias Jamie on upeassa kunnossa, joten korkea halkio sopi täydellisesti pukuun, vaikka muuten asukokonaisuus oli todella valju. Mitä luultavimmin Jamielta on jäänyt punaviini juomatta valkoisen puvun takia.

Arvosana: 6

Loppuiko hamekangas kesken?

Julia Roberts

Näyttelijä Julia Robertsin erikoinen gaala-asu ei sävähdyttänyt. Asukokonaisuus näytti siltä kuin hamekangas olisi loppunut kesken ja mustat housut vain vedetty jalkaan. Tästä tuskin tulee uutta Hollywood-trendiä.

Arvosana: 5

Valju tyyli!

Bradley Cooper

A star is born -elokuvan ohjannut Bradley Cooper oli valinnut täysin päinvastaisen asun kuin Jasper Pääkkönen. Bradleyn esikoisohjauksen Shallow-kappale palkittiin vuoden parhaana.

Arvosana: 7

Rohkean tyylikäs!

Halle Berry

Näyttelijä Halle Berry sädehti punaisessa luomuksessa. Superseksikkäässä juhlamekossa oli avonainen kaula-aukko, ja asu peitti juuri ja juuri kriittiset paikat. Erikoinen halkio sai runsaasti kehuja tyyliasiantuntijoilta.

Arvosana: 10

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!